Verhuistips

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Handige inpaktips voor uw verhuizing!

Inpakken voor je verhuizing. Hoe doe je dat precies? De verhuisdag nadert en u maakt zich zorgen over hoe u al uw spullen ingepakt krijgt. Bij Actie Verhuizingen snappen we dat heel goed, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Er zijn een aantal slimme trucjes waarmee u het hele inpakproces een stuk slimmer aan kunt pakken.

Als u zelf geen tijd of zin heeft om uw persoonlijke bezittingen in te pakken, dan kunt u altijd gebruik maken van de inpakservice van Actie Verhuizingen.

Begin ruim op tijd met inpakken. Begin met inpakken zodra u de verhuisdozen van verhuisbedrijf Actie Verhuizingen binnen heeft.

Heeft u geen tijd om in te pakken? Maak gebruik van onze inpakservice!

Voor elke ruimte adviseren wij 6 tot 10 verhuisdozen. Voor een ruim gezin in een vrijstaande woning heeft u ongeveer 50 tot 60 verhuisdozen nodig.

Bekijk hier onze verhuisdozen service.

Pak elke kamer afzonderlijk in en gebruik voor elke kamer aparte verhuisdozen. Dit komt van pas als je weer gaat uitpakken. Zog dat je veelgebruikte spullen snel kunt terugvinden.

Geef elke verhuisdoos een nummer of benoemd de doos. Hiervoor zijn onze verhuisstickers prima bruikbaar. Schrijf op de sticker in welke ruimte de doos komt te staan. Plak de verhuisstickers niet op de bovenzijde van de doos, maar op een zijkant. Zo zijn de verhuisstickers ook leesbaar als u de verhuisdozen heeft weggestapeld. Maak per kamer een lijst van de verhuisdozen en noteer ook het aantal dozen. Het is een goed idee om wat ruimte op de lijst vrij te laten voor eventuele opmerkingen en vermeldingen van waardevolle spullen.

Verhuis een wasmachine alleen met een vastgezette trommel.
Zet kleine planten bij elkaar in een verhuisdoos.
Houd belangrijke papieren in de handbagage.
Vul onvolledige dozen met vulmateriaal, zodat de inhoud van de doos niet kan verschuiven.
Zorg ervoor dat je voldoende vulmateriaal hebt. Noppenfolie is hiervoor prima materiaal.

Sluit alle verhuisdozen goed en tape of vouw ze dicht. Zorg ervoor dat de verhuisdozen het gewicht kunnen dragen. Stop zwaardere spullen onderaan in een doos en lichtere spullen bovenin. Probeer de dozen niet te zwaar te maken (maximaal 25 kilo), dit vergemakklijkt het verhuizen.

Stop niet veel spullen in kasten en bureaus, want dat kan schade veroorzaken. Verwijder breekbare voorwerpen en voorwerpen die kunnen lekken. Doe kastjes op slot en bewaar sleutels in de handbagage. Voor de meeste meubels met lades en deurtjes adviseren wij om deze in te pakken met onze wikkelfolie. Gebruik voor het transport van uw meubels onze verhuisdekens als bescherming tegen beschadigingen.

Wikkel glaswerk, kopjes en borden apart in inpakpapier en stop ze in onze speciale kleinere stevige dozen. Gebruik ons inpakpapier eventueel samen met noppenfolie om ze tegen schokken te beschermen. De zwaardere spullen (borden) moeten onderaan in de doos. Rol tafelzilver in keukenrol papier. Zet flessen altijd rechtop in verhuisdozen, het liefst verpakt in noppenfolie. Pak geen scherpe dingen bij kwetsbare zaken. Geef op de verhuisdozen aan dat er breekbare spullen in zitten.

Verpak alle gevouwen kleding in de speciale kledingdozen. Gorderijnen, dekens en kussens kunnen ook goed in plastic zakken. Kleding op hangers kun je zo uit de kast in garderobeboxen hangen. Vooral (maat)pakken en (gala)jurken kunnen het best hierin verpakt en vervoerd worden.

Verpak waardevolle elektronische apparaten in hun originele verpakking als je deze nog hebt. Gebruik anders dozen en doe hier beschermende vulling in. Wikkel een verhuisdeken of noppenfolie om de apparatuur en plaats het in de doos. Doe extra vulling in de doos zodat de apparatuur vast staat. Pak snoeren apart in en geef aan waarvoor ze dienen. Stop ze in dezelfde doos als de apparatuur.

Vraag direct een verhuisofferte aan!

Krijg nu inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag direct een gratis offerte aan via onze site. U kunt onze verhuisdeskundigen ook telefonisch bereiken voor een vrijblijvende offerte van uw verhuizing. Heeft u andere vragen over verhuizingen bij Actie Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, Actie Verhuizingen staat graag voor u klaar.