Studentenverhuizing

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Wij zijn gespecialiseerd in studentenverhuizingen

Studenten verhuizen vaak met behulp van vrienden en familie. Er wordt dan een busje of aanhanger geleend of gehuurd om de spullen van het ouderlijk huis of de vorige woonruimte naar het nieuwe adres te brengen. Dit gebeurt vaak in één middag tijd en dus ook low-budget, met behulp van anderen. Vaak wordt namelijk gedacht dat professioneel verhuizen duur is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij Actie Verhuizingen werken wij met vakkundige verhuizers tegen een speciaal gereduceerd tarief voor studenten. Wij weten namelijk als geen ander dat de studententijd ontzettend veel geld kost.  Wanneer je kiest voor Actie Verhuizingen, komen wij langs met één verhuiswagen en één chauffeur.

 

​ Goed alternatief

Actie Verhuizingen is dus een goed alternatief omdat wij goed aansluiten op de behoefte van studenten: low-budget en met behulp van anderen. Wij voeren regelmatig verhuizingen uit voor studenten en zijn hier dan ook in gespecialiseerd. Wij zijn een grote speler in de verhuisbranche met meer dan 12 vestigingen in heel Nederland. Daardoor zijn we altijd vertegenwoordigd in jouw studieregio. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Tilburg, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, maar ook alle andere regio’s zijn geen probleem. Samen met de professionele hulp van Actie Verhuizingen, verloopt jouw studentenverhuizing vlekkeloos. Studeren kost immers al genoeg tijd, dus vakkundige hulp kun je dan zeker gebruiken.  

Via de website kun je hier altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor vragen of meer informatie kun je hier ook contact met ons opnemen. Wij garanderen altijd binnen 24 uur te reageren. Bekijk ook de rest van onze website voor andere diensten en services.