Studentenverhuizing

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Jouw studentenverhuizing door Actie Verhuizingen

We weten als geen ander dat de studententijd ontzettend veel geld kost. Juist daarom moet een studentenverhuizing vooral niet veel geld kosten. Studentenverhuizing wordt vaak met behulp van vrienden en familie gedaan. In dat geval huur je een busje of aanhanger om jouw spullen van het ouderlijk huis of de vorige woonruimte naar het nieuwe adres te brengen. Er wordt namelijk vaak gedacht dat professioneel verhuizen duur is, maar dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn. Bij Actie Verhuizingen werken wij met vakkundige verhuizers tegen een speciaal studententarief.

Wanneer je als student het ouderlijk huis verlaat en verhuisd naar een nieuwe studentenkamer, gaat switchen van kamer of groter gaat wonen brengt dit een hoop gedoe met zich mee. Allereerst zullen jouw spullen uitgezocht moeten worden en besluit je wat er wel en wat er niet mee gaat, daarna moet alles worden ingepakt, vervoerd en vervolgens ook nog op de nieuwe bestemming worden uitgepakt. Bij Actie Verhuizingen weten we uit ervaring wat er komt kijken bij een studentenverhuizing, en weten we ook hoe we deze verhuizing zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Naast de rompslomp die er bij komt kijken, heb je als student natuurlijk ook niet veel te besteden. Daarom is het bij Actie Verhuizingen mogelijk om jouw studentenverhuizing goedkoop te regelen. Dan hoef jij je alleen nog maar te focussen op jouw studie, het schilderen en het opknappen van jouw nieuwe woning.

Actieverhuizingen is dus een goed alternatief, omdat we goed aansluiten op de behoefte van studenten en de studentenverhuizing. Low-budget en vooral snel en zorgeloos. Omdat wij regelmatig studentenverhuizingen uitvoeren zijn we hier dan ook zeer in gespecialiseerd en zorgen wij dankzij onze expertise dat de verhuizing in goede banen wordt geleid. Wij zijn een grote speler in de verhuisbranche met meer dan 12 vestigingen in heel Nederland. Daardoor zijn wij ongetwijfeld ook actief in jouw regio.

Vraag nu een offerte voor jouw studentenverhuizing aan!

Een studentenverhuizing hoeft dus absoluut niet duur te zijn. Krijg nu een duidelijk inzichten in de kosten voor uw studentenverhuizing en vraag een gratis offerte aan via onze website. Mochten er nog iets onduidelijk is omtrent jouw studentenverhuizing, kan je onze verhuisdeskundigen ook altijd telefonisch bereiken. Heb je andere vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Voordelige studentenverhuizing via Actie Verhuizingen

Wanneer je Actie Verhuizingen inschakelt voor jouw studentenverhuizing zorgen wij ervoor dat jouw grootste verhuiszorgen verdwijnen. Door de jarenlange ervaring met het organiseren en uitvoeren van studentenverhuizingen, weten wij bij uitstek in te schatten wat de mogelijkheden zijn om de studentenverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarbij houden we ons strikt aan een vooropgestelde planning. Zo weet jij precies waar je aan toe bent tijdens jouw studentenverhuizing.

Goedkoop

De studententijd kost al genoeg geld. Het laatste waar je dan op zit te wachten is ook nog een dure studentenverhuizing. Daarom werken we bij Actie Verhuizingen met een betrouwbare kostenoverzicht, zodat je niet alleen weet waar je aan toe bent, maar ook ziet dat een studentenverhuizing alles behalve duur hoeft te zijn.

Vakkundig

Los van het feit dat een studentenverhuizing snel moet verlopen, is de kwaliteit allerminst belangrijk. Dankzij onze jarenlange ervaring ben jij verzekerd van vakkundige verhuizers die jouw studentenverhuizing tot in de puntjes zullen verzorgen. Wij schatten goed in wat de mogelijkheden zijn en bepalen hoe we de verhuizing het beste kunnen laten verlopen.

Snel

Wij zorgen ervoor dat de studentenverhuizing snel en efficiënt uitgevoerd wordt, zodat jij des te eerder kan genieten van jouw nieuwe woning. Onze ervaren verhuizers werken aan de hand van een samengestelde planning. Dankzij deze planning wordt jij niet alleen volledig ontzorgd, maar kunnen we de studentenverhuizing ook snel laten verlopen.

Beste verhuisbedrijf

Jouw studentenverhuizing is bij Actie Verhuizingen simpelweg in goede handen. We werken enkel met gediplomeerde verhuizers, die ervoor zorgen dat jouw persoonlijke bezittingen efficiënt en veilig naar jouw nieuwe kamer worden verhuisd. Daarbij houden we altijd rekening met jouw wensen en zorgen we voor een soepele studentenverhuizing

Waarom een studentenverhuizing via Actie Verhuizingen?

Je zult ongetwijfeld wel eens gehoord hebben dat een verhuizing behoorlijk stressvol is. Er komt een hoop bij kijken en alles is gericht op snelheid. Maar als je je verhuizing goed organiseert hoeft het helemaal niet zo stressvol te zijn. Ook een studentenverhuizing brengt een hoop met zich mee. Hoewel je in eerste instantie misschien denkt dat je alleen je spullen in een bakfiets van de ene naar de andere kamer hoeft te brengen, is de realiteit net even iets anders. Allereerst zullen jouw spullen uitgezocht moeten worden, daarna volgt het inpakken, vervoeren en tot slot moet alles ook nog een plekje krijgen. Vergeet ook niet dat het verlaten van bijvoorbeeld het ouderlijk huis ook een grote stap kan zijn.

Juist daarom zou je jouw studentenverhuizing onbezorgd kunnen uitbesteden aan Actie Verhuizingen. Wij hebben altijd kundige verhuizers voor jou klaar staan. Met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding zorgen wij ervoor dat jij snel en goedkoop jouw studentenverhuizing kan uitbesteden. Met een duidelijk draaiboek die we opstellen aan de hand van jouw wensen zorgen wij ervoor dat jouw verhuizing vlekkeloos zal verlopen. Naast onze expertise kan je ook gebruik maken van diverse hulpmiddelen voor jouw studentenverhuizing. Denk aan verhuisliften, meubelrollers, dekens, steekwagens en sealrollen. Daarmee zorgen wij dat jouw inboedel veilig van a naar b wordt verplaatst. Plan daarom snel een afspraak met ons en wij bespreken tot in detail jouw wensen en zorgen ervoor dat jij zonder enige stress kan verhuizen naar jouw nieuwe plek.

Overige diensten Actie Verhuizingen

Actie Verhuizen is bij uitstek het verhuisbedrijf die jouw volledig ontlast bij jouw studentenverhuizing. Naast studentenverhuizing bieden wij ook allerlei andere diensten en services aan zoals:

Mocht je nog vragen hebben over jouw studentenverhuizing, neem dan gerust contact met ons op! De verhuisdeskundigen van Actie Verhuizingen staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kan je via onze website of telefonisch heel gemakkelijk en volledig gratis een offerte aanvragen. Na ontvangst stellen wij een duidelijk overzicht met alle kosten voor jouw studentenverhuizing.