Mogelijkheid tot extra services

Verhuizen met Actie Verhuizingen was nog nooit zo zorgeloos, dankzij onze deskundige verhuizers en services die we aanbieden.

Verhuizen vanaf €250 per verhuizing!

We zijn een zeer vakkundig verhuisbedrijf met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U verhuist al vanaf €250!

Vakkundig, modern en veilig verhuisbedrijf

Bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing. We verhuizen ook bij u in de regio!

Altijd goed bereikbaar

Heeft u brandende vragen? Neem contact op met onze verhuisadviseurs. Bij Actie Verhuizingen staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde verhuisvragen

Met een verhuizing op de planning is het niet gek dat u hier veel vragen over heeft. Hieronder vindt u antwoord op de vragen die onze verhuisexperts het meest krijgen.

Wat kost het aanvragen van een offerte bij Actie Verhuizingen?

Het aanvragen van een verhuisofferte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verhuizing door Actie Verhuizingen?

De prijs van een verhuizing is afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal verhuizers, de grootte van de verhuiswagen en eventueel (de-)montagewerk zijn mede bepalend voor de uiteindelijke prijs. Een verhuisadviseur van Actie Verhuizingen komt graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangt u een exacte prijsopgave in een vrijblijvende offerte.

Bekijk ook hier onze tarieven

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij Actie Verhuizingen?

Via onze website kunt u een verhuisofferte aanvragen. We streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen. Een verhuisadviseur van Actie Verhuizingen inventariseert uw wensen en bespreekt de mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een offerte op maat waarin alle gemaakte afspraken duidelijk zijn omschreven.

Hoe lang van tevoren moet ik Actie Verhuizingen inschakelen?

Wij adviseren altijd zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Actie Verhuizingen zodra u weet dat u gaat verhuizen. Dan kunnen wij uw verhuizing alvast inplannen en u goed begeleiden met de voorbereidingen. Aangezien een verhuisdatum niet altijd goed in te schatten is, zijn wij flexibel in onze planning.

Kan ik ook een deel van mijn inboedel laten verhuizen?

Het is geen probleem om slechts een deel van uw inboedel door Actie Verhuizingen te laten verhuizen. Onze verhuisadviseur komt bij u langs om tijdens een persoonlijk gesprek te inventariseren wat uw wensen zijn. U bepaalt altijd zelf welk deel van de verhuizing u wilt uitbesteden aan Actie Verhuizingen.

Wanneer wordt het verhuismateriaal geleverd of opgehaald?

Als u verhuismateriaal zoals dozen of pakpapier nodig heeft, belt u Actie Verhuizingen. De verhuisdozen, inpakmateriaal en labels kunnen maximaal 1 maand van te voren worden aangevraagd via de email en worden dan binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd. Na de verhuizing kunt u op uw gemak alle dozen uitruimen. U heeft hiervoor maximaal 3 weken en dient de verhuisdozen dan weer aan te bieden aan ons via de email. Wij maken een afspraak en halen de dozen bij u op!

Transporteren en verhuizen jullie zelf de verhuizingen?

Actie Verhuizingen is een verhuisbedrijf met eigen verhuisauto’s en voert uw verhuizing bij voorkeur altijd zelf uit.

Hoe lang van tevoren moet ik beginnen met het aanvragen van een offerte voor een internationale verhuizing?

Ons advies is zo vroeg mogelijk een offerte aan te vragen, zo kunt u zich beter voorbereiden op uw internationale verhuizing.

Werken jullie samen met andere bedrijven?

Ja, zo voert Actie Verhuizingen ook verhuizingen uit voor andere verhuisbedrijven, maar ook voor verhuisadviseurs, verhuismakelaars en verhuis bemiddelaars. We verhuizen zelf binnen de EU en hebben een partner voor verhuizingen buiten de EU. Wij verhuizen over de hele wereld.

Heeft Actie Verhuizingen een checklist voor mijn verhuizing?

Om uw verhuizing goed voor te kunnen bereiden en op de dag zelf vlekkeloos te laten verlopen, ontvangt u van uw verhuisadviseur van Actie Verhuizingen een checklist. Deze kunt u hier vinden en downloaden.

Wat doe ik met mijn huisdieren als ik verhuis?

Voor honden en katten is een verhuizing vaak een ingrijpende gebeurtenis. Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen raadt u daarom aan om uw hond of kat tijdelijk elders te laten logeren. Een alternatief is om uw hond in een bench te laten en uw kat in de badkamer onder te brengen. Op die manier ervaren zij nog enige rust en hebben ze zo min mogelijk last van alle drukte tijdens de verhuizing. knaagdieren kunt u het best in uw eigen auto vervoeren of als laatste laten meerijden in de verhuiswagen. Om spetteren en klotsen voor de vissen te voorkomen, adviseren wij om een vissenkom of klein aquarium zo leeg mogelijk te halen en af te dekken met opgeblazen boterhamzakjes.

Kan ik in het weekend verhuizen?

Bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen kunt u ook in het weekend verhuizen. Hier is zelfs geen toeslag aan verbonden. Bespreek met onze verhuisadviseur wat de mogelijkheden voor u zijn. 

Vraag nu een offerte voor uw verhuizing aan!

Krijg nu inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag direct een gratis offerte aan via onze site. U kunt onze verhuisdeskundigen ook telefonisch bereiken voor een vrijblijvende offerte van uw verhuizing. Heeft u andere vragen over verhuizingen bij Actie Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, Actie Verhuizingen staat graag voor u klaar.

Werkwijze tijdens uw verhuizing met Actie Verhuizingen

Staat uw vraag er niet tussen?

Vindt u uw vraag niet terug in bovenstaand overzicht? Neem dan contact op met een van onze verhuisexperts, zij kunnen al uw vragen beantwoorden. 

Call Now Button