Verhuisbedrijf Rotterdam

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Verhuis nu met verhuisbedrijf Rotterdam

Het verzorgen van een verhuizing in Rotterdam is niet iedereens favoriete karwei. Steeds vaker geven mensen deze taak uit handen aan experts. Bij Actie Verhuizingen, verhuisbedrijf in Rotterdam, bent u verzekerd van een efficiënte en veilige verhuizing van uw inboedel van deur tot deur. Als u uw verhuizing door ons verhuisbedrijf Rotterdam laat verzorgen, is uw inboedel ook verzekerd. De verhuiswagens van verhuisbedrijf Rotterdam zijn uitgerust met professionele en moderne verhuisvoorzieningen, zoals een verhuislift, sealrollen, rolcontainers, beschermdekens, verschillende maten verhuisdozen en meer.

Vraag direct een verhuisofferte aan!

Krijg nu inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag direct een gratis offerte aan via onze site. U kunt onze verhuisdeskundigen ook telefonisch bereiken voor een vrijblijvende offerte van uw verhuizing. Heeft u andere vragen over verhuizingen bij Actie Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, Actie Verhuizingen staat graag voor u klaar.

Waarom verhuizen met verhuisbedrijf Rotterdam?

Voordelig verhuisbedrijf Rotterdam

Met onze tarieven zijn we een voordelig verhuisbedrijf in Rotterdam. Met Actie Verhuizingen verhuist u al vanaf €250,-. Voor dit bedrag krijgt u drie uur hulp van een ervaren verhuizer met verhuiswagen. Wilt u graag meer hulp? Dat is uiteraard geen probleem, neem snel contact op en ontdek de mogelijkheden!

Vakkundig verhuisbedrijf Rotterdam

Als vakkundig verhuisbedrijf in Rotterdam maakt Actie Verhuizingen uw verhuizing zo gemakkelijk mogelijk. Met meer dan tien jaar ervaring in het regelen en uitvoeren van verhuizingen, bent u bij Actie Verhuizingen aan het juiste adres. Onze gediplomeerde verhuizers denken graag met u mee en nemen zo al uw zorgen uit handen.

Veelzijdig verhuisbedrijf Rotterdam

Actie Verhuizingen is het verhuisbedrijf dat de last van uw schouders haalt! Ons doel is om uw verhuizing volledig zorgeloos te maken. Zo kan ons verhuisbedrijf Rotterdam bijvoorbeeld helpen met inpakken of met het (de)monteren van meubels. Ook bieden we een verhuisdozen service aan! U bepaalt zelf wat u aan onze verhuizers wilt uitbesteden.

Snel verhuisbedrijf Rotterdam

Wij van Actie Verhuizingen snappen heel goed dat een verhuizing niet uw favoriete karwei is en dat u dit zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Ons verhuisbedrijf Rotterdam maakt daarom vooraf altijd een verhuisplanning. Hierdoor komen we voor geen verrassingen te staan en zorgen we ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt.

Tarieven verhuisbedrijf Rotterdam

Met de aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding van Actie Verhuizingen kunnen we opereren als een betaalbaar verhuisbedrijf in Rotterdam. Verhuis nu vanaf €250,- met ons verhuisbedrijf Rotterdam en we nemen al uw zorgen uit handen. Wilt u meer informatie over Actie Verhuizingen? Neem snel contact met ons verhuisbedrijf Rotterdam op! Bekijk hiernaast onze tarieven:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Kies voor professioneel verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuizen in Rotterdam kan stressvol zijn. Laat ons die last van uw schouders halen. Als professioneel verhuisbedrijf in Rotterdam is verhuizen voor onze gediplomeerde verhuizers een eenvoudige klus. We helpen u daarom ook graag met deze tijdrovende klus. U kunt tevens gebruik maken van de schoonmaakservice van ons verhuisbedrijf Rotterdam. Uw woning is dan direct klaar voor oplevering en uw meubels in uw nieuwe woning worden niet geplaatst op een stoffige vloer. Als betaalbaar verhuisbedrijf bieden we al onze services aan tegen een voordelige prijs. Op onze website kunt u een vrijblijvende offerte van ons krijgen. Hierin staan alle kosten overzichtelijk vermeld. Wilt u ervaren hoe het is om zorgeloos te verhuizing in Rotterdam? Neem dan nu contact met ons verhuisbedrijf Rotterdam op!

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Overige diensten verhuisbedrijf Rotterdam

Actie Verhuizingen maakt verhuizen zorgeloos. Een verhuizing is voor veel mensen een klus waar ze niet op zitten te wachten, maar wel lang naar uitkijken. Als verhuisbedrijf in Rotterdam verlicht Actie Verhuizingen graag deze last. We staan bekend als een betrouwbaar verhuisbedrijf in Rotterdam en we houden deze reputatie graag hoog. Actie Verhuizingen heeft als verhuisbedrijf Rotterdam al meer dan tien jaar ervaring en is gespecialiseerd in meerdere soorten verhuisdiensten en -services. Neem contact met onze verhuisdeskundigen op en informeer naar de mogelijkheden. Bekijk hieronder het aanbod van Actie Verhuizingen als verhuisbedrijf in Rotterdam:

Door uw verhuizing naar uw nieuwe woning door ons verhuisbedrijf Rotterdam te laten verzorgen, bent u verzekerd van veilig transport. Onze ervaren verhuizers kunnen eventueel ook helpen bij het inpakken van uw bezittingen. Na een bezoek van één van onze verhuisadviseurs krijgt u een overzichtelijke offerte die we afstemmen op uw wensen. De keuze is hierbij volledig aan u. Waar u ook voor kiest, Actie Verhuizingen staat als verhuisbedrijf in Rotterdam graag voor u klaar.

Bekijk hier onze particuliere verhuizingen

Bij een bedrijfsverhuizing in Rotterdam komt veel kijken. Een realistische planning is hierbij van belang om de werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten gaan. Met een bedrijfsverhuizing van, naar of binnen Rotterdam bespaart u met Actie Verhuizingen tijd én geld. Als professioneel verhuisbedrijf in Rotterdam verhuizen we u snel en iedereen kan weer aan het werk.

Bekijk hier onze bedrijfsverhuizingen

Een verhuizing is op latere leeftijd niet niks. Bij ons verhuisbedrijf Rotterdam snappen we dat het moeilijk kan zijn om uw oude vertrouwde omgeving te verlaten. De verhuizers van Actie Verhuizingen hebben jarenlange ervaring met seniorenverhuizingen. We verhuizingen uw waardevolle bezittingen veilig en ondersteunen u hierbij waar nodig.

Bekijk hier onze seniorenverhuizingen

In Rotterdam wonen ruim 35.000 studenten en de stad telt 15 onderwijsinstellingen. Grote kans dus dat jij als student misschien wel in Rotterdam op kamers wilt. Met onze voordelige tarieven zijn de verhuizingen van ons verhuisbedrijf Rotterdam ook betaalbaar voor jou als student! We helpen je graag met het verhuizen van je spullen, zodat je snel kan gaan genieten van jouw studentenleven in Rotterdam!

Bekijk hier onze studentenverhuizingen

Een verhuizing is geen dagelijkse bezigheid en al helemaal niet naar het buitenland. Verhuisbedrijf Rotterdam ondersteunt u graag bij deze spannende stap in uw leven. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of advies.

Bekijk hier onze internationale verhuizingen

Services verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuisdozen service Rotterdam
Inpakservice Rotterdam
Handyman service Rotterdam
Schoonmaakservice Rotterdam
Heeft u vragen over verhuisbedrijf Rotterdam of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze verhuisadviseurs en ze beantwoorden alle verhuisvragen die u heeft. Vraag ook via onze website een geheel vrijblijvende verhuisofferte aan, of door telefonisch contact met ons verhuisbedrijf in Rotterdam op te nemen.