Verhuisbedrijf Dordrecht

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Dé verhuisspecialist dichtbij Dordrecht

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de buurt van Dordrecht? Zoek dan niet langer, want Actie Verhuizingen is een zeer ervaren verhuisspecialist nabij Dordrecht. U kunt bij ons terecht wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning, maar ook wanneer u een bedrijf hebt en graag voor uw hele bedrijf een verhuizing wilt regelen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag direct een verhuisofferte aan!

Krijg nu inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag direct een gratis offerte aan via onze site. U kunt onze verhuisdeskundigen ook telefonisch bereiken voor een vrijblijvende offerte van uw verhuizing. Heeft u andere vragen over verhuizingen bij Actie Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, Actie Verhuizingen staat graag voor u klaar.

Waarom een verhuizing met verhuisbedrijf Dordrecht?

Goedkoop verhuisbedrijf Dordrecht

Actie Verhuizingen biedt betaalbare verhuizingen aan. Zo kunt u uw verhuizing al door ons verhuisbedrijf in Dordrecht laten regelen vanaf €250,-. Voor dit bedrag wordt u door één van onze deskundige verhuizers met verhuiswagens voor drie uur lang geholpen. Ook kunt u bij verhuisbedrijf in Dordrecht verhuizers inhuren vanaf €22,50 per uur.

Snel verhuisbedrijf Dordrecht

Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen begrijpt dat u uw verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk wil laten verlopen. Ons verhuisbedrijf in Dordrecht maakt een projectplanning voor uw verhuizing, hierdoor laten we niks aan het toeval over. Het enige wat u hoeft te doen is het doorgeven van uw wensen, Actie Verhuizingen doet de rest.

Vakkundig verhuisbedrijf Dordrecht

Ons verhuisbedrijf in Dordrecht werkt met ervaren en gemotiveerde verhuizers die uw verhuizing in goede banen kunnen leiden. We beschikken over goede organisatorische vaardigheden om alle mogelijkheden in te schatten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizingen in Dordrecht, kan ons verhuisbedrijf in Dordrecht alle ondersteuning bieden die u nodig hebt.

Professioneel verhuisbedrijf Dordrecht

De gediplomeerde verhuizers van ons verhuisbedrijf in Dordrecht verhuizen uw bezittingen veilig naar uw nieuwe woonadres. Ze denken graag met u mee om zo aan al uw wensen te voldoen. Met verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u verzekerd van een professionele verhuizing in Dordrecht.

Verhuizen naar of vanuit Dordrecht met ons verhuisbedrijf

Wanneer u gaat verhuizen, komt er veel op u af. Er moeten abonnementen worden opgezegd en aangevraagd voor bijvoorbeeld uw telefonie- en/of internetaanbieder. Ook uw elektriciteits- en gaslevering van uw oude huis moet worden opgezegd en aangevraagd voor uw nieuwe huis. Daarnaast moeten er verzekeringen geregeld worden, adreswijzigingen moeten doorgegeven worden en dan moeten ook nog alle spullen gesorteerd worden en naar het nieuwe huis vervoerd worden. gelukkig is voor dat laatste punt een oplossing, want Actie Verhuizingen ontzorgt u volledig tijdens dit traject. Zo dragen we zorg voor het vervoeren van uw spullen, maar ook voor een tijdige aflevering, dragen we de meubels naar de gewenste plaats of etage en we zorgen dat uw ingepakte verhuisdozen op de juiste plek terecht komen. U kunt wanneer u gaat verhuizen in omgeving Dordrecht ook een afspraak met ons maken om uw nieuwe en/of oude huis te laten schoonmaken. Daarnaast is het mogelijk om grofvuil door ons verhuisteam te laten ophalen. Hierdoor kunt u echt met een frisse start aan uw verhuizing beginnen.

Kosten van ons verhuisbedrijf Dordrecht

Ons verhuisbedrijf in Dordrecht bieden verhuizingen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u bij ons al verhuizen vanaf €250, waarbij u drie uur lang wordt geholpen door één van onze gediplomeerde verhuizers met een verhuiswagen. Ook is het mogelijk om een verhuislift bij ons verhuisbedrijf in Dordrecht te huren. Bekijk hiernaast onze tarieven:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Kies verhuisbedrijf Dordrecht voor uw verhuizing

Met meer dan 10 jaar ervaring in verhuizingen, zijn we een bekend verhuisbedrijf in Dordrecht en omstreken. Ons doel is om het beste verhuisbedrijf in Dordrecht en de rest van Nederland te worden. We zetten die extra stap voor u en streven ernaar om u volledig te ontzorgen tijdens uw verhuizing.
Naast snel en efficiënt is verhuisbedrijf Actie Verhuizingen in Dordrecht ook veilig. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met rolcontainers, steekwagens, spanbanden en sealrollen. Bovendien zijn uw bezittingen verzekerd tijdens de gehele verhuizing.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Overige diensten verhuisbedrijf Dordrecht

Verhuist u binnenkort binnen of naar Dordrecht? Dan kunt u een deel of uw gehele verhuizing door ons verhuisbedrijf in Dordrecht verzekerd en veilig laten regelen. Actie Verhuizingen neemt graag al uw zorgen uit handen met de volgende diensten die we aanbieden:

Voor uw particuliere verhuizing bent u bij ons verhuisbedrijf in Dordrecht aan het juiste adres. Als specialist in Dordrecht zorgen we voor overzicht en nemen we al uw zorgen uit handen. Bovendien is uw inboedel altijd verzekerd tijdens de verhuizing.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg snel inzicht in het kostenplaatje van uw verhuizing. Of u nu van, naar of binnen Dordrecht verhuist, ons verhuisbedrijf in Dordrecht ondersteunt u waar mogelijk.

Bekijk hier onze particuliere verhuizingen

De verhuizing van uw kantoor of bedrijf kunt u door de ervaren verhuizers van Actie Verhuizingen uitstekend laten uitvoeren. Een bedrijfsverhuizing betekent niet per se een verhuizing van het ene pand naar het andere pand. Uiteraard kan ons verhuisbedrijf in Dordrecht ook een bedrijfsverhuizing binnen uw huidige pand verzorgen. We vinden het belangrijk dat we werken met een realistische en haalbare planning, zodat uw werkprocessen zoveel mogelijk door kunnen gaan en overlast voor uw medewerkers geminimaliseerd kan worden.

Bekijk hier onze bedrijfsverhuizingen

Actie Verhuizingen doet de laatste jaren ook steeds meer seniorenverhuizingen in Dordrecht. Hierbij zijn onze verhuizers gemotiveerd om uw seniorenverhuizing zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ze denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen efficiënt en veilig vervoerd worden naar uw nieuwe woning. Ons verhuisbedrijf in Dordrecht zet graag die extra stap om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Bekijk hier onze seniorenverhuizingen

Dordrecht is een van de gezelligste studentensteden van Nederland waar je een mooie studententijd kan beleven. Ons verhuisbedrijf in Dordrecht weet als geen ander dat deze studententijd ook veel geld kost. Om deze reden zijn we er van overtuigd dat een studentenverhuizing vooral goedkoop moet zijn. Professioneel verhuizen hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Actie Verhuizingen in Dordrecht is dus de ideale partij voor jouw studentenverhuizing naar, van of binnen Dordrecht.

Bekijk hier onze studentenverhuizingen

Verhuizen is geen dagelijkse bezigheid en al helemaal niet naar een ander land. Daarom staan onze verhuisexperts voor u klaar met adviezen en informatie. Als u bijvoorbeeld van Dordrecht naar het buitenland verhuist, zowel binnen als buiten de EU, dan verzorgen we graag uw internationale verhuizing tot in de puntjes.

Bekijk hier onze internationale verhuizingen

Services verhuisbedrijf Dordrecht

Actie Verhuizingen maakt een eind aan tijdrovende en stressvolle verhuizingen. We verhuizen u goedkoop naar Dordrecht en omstreken. Om uw verhuizing nog zorgelozer te maken biedt ons verhuisbedrijf in Dordrecht ook extra services aan die u toe kunt voegen aan uw verhuizing:

Verhuisdozen service Dordrecht
Inpakservice Dordrecht
Handyman service Dordrecht
Schoonmaakservice Dordrecht
Als u vragen heeft of meer informatie wil over een verhuizing naar Dordrecht, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze deskundige verhuisexperts staan voor u klaar om al uw vragen te voorzien van de juiste antwoorden. Via onze website of via telefonisch contact kunt u volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.