Schoonmaak service

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Schoonmaakservice via Actie Verhuizingen

Verhuizen brengt een hoop randzaken met zich mee. Het verhuizen zelf kost al de nodige tijd en energie. Hoe fijn is het dan dat u na een lange dag van verhuizing in een schoon huis kunt intrekken. Bij Actie Verhuizingen begrijpen wij dat als geen ander en bieden daarom onze schoonmaakservice aan. Wij zorgen voorafgaand aan uw verhuizing dat uw nieuwe onderkomen helemaal verhuisklaar wordt opgeleverd. Zo zorgen wij met onze schoonmaakservice ervoor dat wanneer u met uw spullen bij uw nieuwe woning arriveert, het hele huis schoon is en uw persoonlijke spullen direct op de juiste plek kan worden gezet. Mocht dat precies zijn waar u naar op zoek bent, dan kan onze schoonmaakservice de uitkomst bieden. Binnen enkele uren kan uw nieuwe woning met onze schoonmaakservice verhuisklaar worden opgeleverd. Terwijl u in uw oude woning de verhuizing begeleidt, kan onze schoonmaakservice in uw nieuwe woning plaats vinden. We reinigen uw woning grondig en zorgen dat we op tijd klaar zijn voordat de verhuiswagen arriveert.

Verhuizen Etten-Leur

Onze schoonmaakservice is ook een ideale uitkomst bij een zakelijke verhuizing. Verhuist u met uw bedrijf naar een nieuwe locatie dan is snelheid en planning van essentieel belang. Wanneer uw nieuwe bedrijfspand nodig een schoonmaakbeurt verdient, kunt u gebruik maken van onze schoonmaakservice, zodat uw verhuizing zo snel mogelijk kan plaatsvinden. Het hele pand wordt grondig schoongemaakt, zodat uw medewerkers snel gebruik kunnen maken van hun nieuwe werkplekken.

Na de verhuizing heeft ook uw oude woning wellicht een opfrisbeurt nodig. Onze schoonmaakservice kan ook worden ingezet voor na de verhuizing. De woning die u achterlaat wordt door onze ervaren schoonmaakdienst keurig netjes schoongemaakt, waardoor u zich volledig kunt richten op uw nieuwe onderkomen. De schoonmaakservice van Actie Verhuizingen is dus zowel voor uw nieuwe als oude woning. In beide gevallen staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. De schoonmaakservice kunt u met vertrouwen aan ons overlaten, waarbij u verder geen omkijken meer heeft naar het reinigen van uw woning.

Vraag direct een offerte voor uw verhuizing aan!

De schoonmaak van uw oude of nieuwe woning kan een flinke klus zijn die naast de verhuizing ook uw tijd vragen. U kunt daarom vertrouwen op onze ervaring en kennis tegen scherpe tarieven. Krijg nu een duidelijk inzicht in de kosten voor uw schoonmaakservice en vraag een gratis offerte aan via onze website. Mochten er nog iets onduidelijk is omtrent uw schoonmaakservice, kunt u onze verhuisdeskundigen ook altijd telefonisch bereiken. Heeft u nog andere vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Betrouwbare schoonmaakservice door Actie Verhuizingen

Wij nemen graag de schoonmaak van uw woning uit uw handen. Met onze schoonmaakservice zorgen wij ervoor dat u zich alleen hoeft te richten op het inpakken van uw persoonlijke bezittingen en op de verhuizing zelf. We hebben ruim 12 jaar ervaring met onze schoonmaakservice en weten daardoor perfect in te schatten wat ervoor nodig is om uw nieuwe woning brandschoon aan te leveren. Wij ontnemen u graag deze vaak vervelende klus, zo kunt u zich richten op het leuke werk; namelijk het inrichten van uw nieuwe woning of bedrijf.

Betaalbaar

Een verhuizing is al duur genoeg, daarom bieden wij u een betaalbare schoonmaakservice om na de verhuizing te kunnen genieten van een brandschone nieuwe woning. Niets is fijner dan in een frisse en schone omgeving uw intrek te nemen. Daarbij biedt onze voordelige schoonmaakservice de uitkomst.

Snel

Met onze schoonmaakservice werken we volgens een strakke en duidelijke planning. Hierbij is het voor u direct duidelijk wat u van ons mag verwachten. Zo zorgen wij met onze schoonmaakservice ervoor dat wanneer u met uw spullen bij uw nieuwe woning arriveert, het hele huis schoon.

Vakkundig

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het opleveren van woningen en werken daarbij vakkundig en netjes. U kunt de schoonmaak zorgeloos aan ons overdragen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Betrouwbaar

Bij onze schoonmaakservice staan uw wensen centraal en gaan wij zorgvuldig om met uw spullen en woning. Onze gediplomeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw verhuizing zorgeloos kan verlopen en dat de nieuwe en eventueel oude woning brandschoon zijn.

Waarom de schoonmaakservice van Actie Verhuizingen?

Wanneer u gaat verhuizen is het fijn om in een schoon huis te kunnen starten. Het komt geregeld voor dat u de woning niet helemaal schoon aantreft. Mocht er na het ontvangst van de sleutel nog geklust moeten worden, dan kan uw nieuwe woning al helemaal een schoonmaakservice gebruiken. In dat geval kunt u ons inschakelen voor het schoonmaken van uw nieuwe onderkomen. Bij de schoonmaakservice maken wij de gehele woning voor u schoon, maar kunt u er ook voor kiezen om maar een gedeelte schoon te laten maken. Wij nemen het schoonmaken graag voor u uit handen. Wanneer wij met onze schoonmaakservice bij u langs zijn geweest, kunt u de laatste puntjes op de i zetten en gaan genieten van uw nieuwe woning.

Wij van Actie Verhuizingen begrijpen dat verhuizen op zich zelf al voor voldoende stress zorgt. Met onze schoonmaakservice kunnen we de volledige schoonmaak uit handen nemen. In enkele uren kunnen wij uw nieuwe woning al fris opleveren, waardoor u zich op andere zaken omtrent de verhuizing kunt richten. Tijdens de schoonmaakservice maken wij gebruik van professionele schoonmaakproducten, waarmee we uw woning grondig kunnen reinigen. Onze schoonmaakservice kan voor u de uitkomst bieden. Al binnen enkele uren kan uw woning met onze schoonmaakservice verhuisklaar worden opgeleverd. Maar de schoonmaakservice kan ook hulp bij uw oude woning aanbieden.

Overige diensten Actie Verhuizingen

Actie Verhuizen is bij uitstek het verhuisbedrijf die u volledig ontlast bij de schoonmaak van uw nieuwe en/of oude woning. Naast de schoonmaakservice bieden wij ook allerlei andere diensten en services aan:

Mocht u nog vragen hebben over onze schoonmaakservice, neem dan gerust contact met ons op! De verhuisdeskundigen van Actie Verhuizingen staan voor u klaar om u van alle informatie te voorzien. Via onze website of telefonisch kunt u volledig gratis een offerte aanvragen.