Particuliere verhuizing

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Particuliere verhuizing met Actie Verhuizingen

Een particuliere verhuizing is voor de meeste mensen een stressvolle en drukke periode. Het kost vaak veel tijd, materialen en vervoer waarover u misschien wel niet beschikt. Bovendien is het inpakken en sjouwen van zware meubelstukken een onderdeel van een particuliere verhuizing waar u niet naar uitkijkt. Dat is begrijpelijk, het is immers zwaar en veel werk. In zulke gevallen biedt Actie Verhuizingen u graag een helpende hand. Wij voeren uw particuliere verhuizing snel uit en nemen hiermee al uw zorgen uit handen. Bent u op zoek naar een professioneel en voordelig verhuisbedrijf voor uw particuliere verhuizing? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Een particulier verhuisbedrijf dat voor u klaar staat

Voor uw particuliere verhuizing bent u bij Actie Verhuizingen aan het juiste adres. Wij zijn een particulier verhuisbedrijf en verhuizen door heel Nederland om uw inboedel van a naar b te krijgen. Onze missie is om al uw zorgen uit handen te nemen tijdens uw particuliere verhuizing. Dit start met onze verhuisdeskundige die na zijn bezoek direct een offerte maakt. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht met alle kosten op een rijtje. Zo kunt u binnen no-time genieten van uw nieuwe woning.

Voor particuliere verhuizingen beschikken we over vrachtwagens waarin alles aanwezig is voor een complete verhuizing. Hierbij kunt u denken aan dekens, rolcontainers, steekwagens, sealrollen, spanbanden en meer. Als u zelf uw inboedel in wilt pakken, kan dit natuurlijk ook. U krijgt dan verhuisdozen van ons te leen. Actie Verhuizingen is ook ervaren in het verhuizen van kostbaarheden, zoals muziekinstrumenten, antiek en computers tijdens uw particuliere verhuizing. Als particulier verhuisbedrijf verhuizen wij uw bezittingen door het hele land en verzorgt dus ook particuliere verhuizingen bij u in de regio.

Vraag direct een verhuisofferte aan!

Krijg nu inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag direct een gratis offerte aan via onze site. U kunt onze verhuisdeskundigen ook telefonisch bereiken voor een vrijblijvende offerte van uw verhuizing. Heeft u andere vragen over verhuizingen bij Actie Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, Actie Verhuizingen staat graag voor u klaar.

Waarom een particuliere verhuizing met Actie Verhuizingen?

Tijdens een particuliere verhuizing moet er veel worden gepland. Welke taken moeten er uitgevoerd worden en wie doet wat? Actie Verhuizingen heeft al 12 jaar ervaring met het organiseren en uitvoeren van particuliere verhuizingen. Door deze ervaring kan Actie Verhuizingen eenvoudig inschatten wat alle mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van uw bezittingen. Wanneer u Actie Verhuizingen inschakelt voor uw particuliere verhuizing zullen uw grootste verhuiszorgen verdwijnen. Kenmerkend voor onze particuliere verhuizingen:

Goedkoop

Actie Verhuizingen biedt voordelige particuliere verhuizingen aan. Zo kunt u bij ons al particulier verhuizen vanaf €250. Voor dit bedrag wordt u drie uur geholpen door één van onze professionele verhuizers met verhuiswagen. Ook kunt u voor uw particuliere verhuizing vanaf €22,50 onze vakkundige verhuizers inhuren per uur.

Snel

Particuliere verhuizingen worden snel en efficiënt uitgevoerd door Actie Verhuizingen. Wij maken een projectplanning voor de particuliere verhuizing en laten zo niks aan het toeval over. Particuliere verhuizingen zijn voor ons verhuisteam zo gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen doorgeven.

Vakkundig

Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen werkt alleen met deskundig en gemotiveerd personeel voor particuliere verhuizingen. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring in de verhuiswereld en staan graag voor u klaar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw particuliere verhuizing. Actie Verhuizingen zet graag die extra stap.

Professioneel

De gediplomeerde verhuizers van Actie Verhuizingen verhuizen uw inboedel efficiënt en veilig naar uw nieuwe woonadres. Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen wat betreft uw particuliere verhuizing. Onze professionele verhuizers denken daarom graag met u mee om zo aan al uw wensen voor uw particuliere verhuizing te voldoen.

Een verhuislift voor meubeltransport particulier

Ook heeft u de mogelijkheid om een verhuislift in te zetten voor uw particuliere verhuizing. Meubeltransport kan als particulier best lastig zijn. Een verhuislift is bijvoorbeeld interessant als u naar een appartement verhuist. Het is namelijk niet heel fijn om vanaf de derde verdieping alle meubels via de trap naar boven of naar beneden te vervoeren. Op deze manier bespaart u tijd én geld. U kunt bij Actie Verhuizingen een verhuislift huren inclusief professionele hulp voor uw particuliere verhuizing.

Kies Actie Verhuizingen als particuliere verhuisservice

U bent op zoek naar vakkundige en betrouwbare verhuizers, maar u wilt natuurlijk ook een betaalbare particuliere verhuizing. Actie Verhuizingen is de juiste partij voor uw particuliere verhuizing. We zijn een zeer voordelige particuliere verhuisservice met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Veilig uw spullen vervoeren is onze prioriteit, bovendien zijn al uw bezittingen tijdens de verhuizing verzekerd. Door uw particuliere verhuizing uit handen te geven aan Actie Verhuizingen bent u zeker van een zorgeloze en professionele overgang naar uw nieuwe woning.

Bij Actie Verhuizingen werken we alleen met gemotiveerd en deskundig personeel en is het mogelijk om verhuizers per uur in te huren voor uw particuliere verhuizing. We voeren deskundige particuliere verhuizingen uit in heel Nederland, met onze 12 vestigingen staan we ook sterk bij u in de regio. Actie Verhuizingen verzorgt in elke provincie particuliere verhuizingen. Heeft u vragen over de particuliere verhuizingen die Actie Verhuizingen aanbiedt? Neem dan contact op met onze verhuisadviseurs.

Overige diensten Actie Verhuizingen

Actie Verhuizingen is hét verhuisbedrijf dat de last van uw schouders haalt. Om al uw zorgen weg te nemen bieden we ook allerlei andere diensten en services aan. Hierdoor kan u uw particuliere verhuizing nog completer maken en maken wij uw particuliere verhuizing zo makkelijk mogelijk. Andere diensten en services die Actie Verhuizingen naast particuliere verhuizingen aanbiedt:

Actie Verhuizingen is hét verhuisbedrijf dat de last van uw schouders haalt. Om al uw zorgen weg te nemen bieden we ook allerlei andere diensten en services aan. Hierdoor kan u uw particuliere verhuizing nog completer maken en maken wij uw particuliere verhuizing zo makkelijk mogelijk. Andere diensten en services die Actie Verhuizingen naast particuliere verhuizingen aanbiedt: