Seniorenverhuizing

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Seniorenverhuizing met Actie Verhuizingen

Als u een dagje ouder wordt, kan het prettig zijn om uw grote huis in te wisselen voor een kleinere seniorenwoning. Een woning die comfortabel en veilig aanvoelt als u ouder wordt en waarin alles gelijkvloers is. Bij een seniorenverhuizing komt veel kijken. U moet bijvoorbeeld afscheid nemen van een woning met veel herinneringen, waarin jarenlang met veel plezier is gewoond en waar de kinderen zijn opgegroeid. Ook moet er nagedacht worden over de bezittingen die er meegenomen worden tijdens de seniorenverhuizing. Zeker als u naar een compactere woning gaat, zal u een selectie moeten maken over de bezittingen die u mee wilt nemen en welke niet.
Bent u op zoek naar een veilig en betrouwbaar verhuisbedrijf voor een seniorenverhuizing voor uzelf of uw ouders? Bij Actie Verhuizingen bent u in goede handen.

Actie Verhuizingen is zich de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op seniorenverhuizingen. Door de vergrijzing in Nederland wordt dit een groeiende doelgroep die Actie Verhuizingen kan bereiken en helpen met seniorenverhuizingen. We hebben gemerkt dat deze doelgroep net wat meer zorg en aandacht vergt, wat bij Actie Verhuizingen geen probleem is. Onze verhuizers verhuizen door heel Nederland en dus ook bij u in de buurt. Daarnaast zijn de verhuizers van Actie Verhuizingen professioneel opgeleid en kunt u rekenen op een veilige seniorenverhuizing van uw inboedel.
Bij een seniorenverhuizing komt vaak meer kijken dan u denkt. Actie Verhuizingen heeft al meer dan tien jaar ervaring in de verhuiswereld en we weten daarom dat een seniorenverhuizing een andere aanpak vereist dan andere verhuizingen.

Vraag direct een verhuisofferte aan!

Wilt u uw seniorenverhuizing aan Actie Verhuizingen overlaten? Of heeft u andere vragen over een seniorenverhuizing? Neem dan gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar. Ook kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen en zo direct inzicht verkrijgen in de kosten van uw seniorenverhuizing. U kunt ook telefonisch een offerte aanvragen bij een van onze verhuisdeskundigen.

Waarom Actie Verhuizingen voor uw seniorenverhuizing?

Verhuizen op oudere leeftijd is voor veel ouderen vaak niet makkelijk. Toch is voor veel senioren op een gegeven moment onvermijdelijk om te moeten verhuizen naar een kleinere woning of een zorgcentrum. Behalve dat het een moeilijke periode is voor de ouders, is het ook een emotioneel moment voor de kinderen wanneer het ouderlijk huis verdwijnt. Actie Verhuizingen wil seniorenverhuizingen graag op professionele en onbezorgde wijze laten verlopen. Een luisterend oor en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De seniorenverhuizingen van Actie Verhuizingen zijn:

Veilig

De verhuizers van Actie Verhuizingen zijn gemotiveerd om uw seniorenverhuizing zo veilig mogelijk te laten verlopen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met onder andere rolcontainers, sealrollen en spanbanden om uw inboedel veilig en beschermd naar uw nieuwe woning te vervoeren. Bovendien zijn uw bezittingen verzekerd tijdens uw seniorenverhuizing.

Betrouwbaar

Actie Verhuizingen verzorgt uw seniorenverhuizing tot in de puntjes. Onze gediplomeerde verhuizers denken graag met u mee en zorgen er voor dat uw inboedel efficiënt en veilig naar het nieuwe adres te verhuizen. Bovendien wordt er een overzichtelijke projectplanning gemaakt waarbij we rekening houden met uw wensen voor uw seniorenverhuizing.

Goedkoop

Actie Verhuizingen biedt voordelige seniorenverhuizingen aan. Zo kunt u uw seniorenverhuizing al vanaf €250 door de verhuizers van Actie Verhuizingen laten uitvoeren. U wordt dan door één van onze vakkundige verhuizers inclusief verhuiswagen geholpen voor drie uur lang. Mocht uw seniorenverhuizing meer mankracht vereisen, dan is dat geen probleem en kunt u meer verhuizers inhuren. Daarnaast kunt u vanaf €22,50 per uur ook losse verhuizers van Actie Verhuizingen inhuren.

Deskundig

Actie Verhuizingen heeft al meer dan tien jaar ervaring in de verhuiswereld. Hierdoor weten onze verhuizers wat er allemaal bij een seniorenverhuizing komt kijken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw seniorenverhuizing. Actie Verhuizingen zet graag die extra stap om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook is het mogelijk om een verhuislift in te huren. Verhuisliften zijn ideaal als u in een appartement woont, waardoor het moeilijk kan worden om uw meubels naar beneden te vervoeren.

Uw seniorenverhuizing in handen van Actie Verhuizingen

Voor uw seniorenverhuizing bent u bij Actie Verhuizingen aan het juiste adres. U geeft uw wensen door, wij doen de rest. We zorgen voor voldoende mankracht met de benodigde kennis. Naast professionele verhuizers, bent u natuurlijk ook op zoek naar een betaalbare seniorenverhuizing. Actie Verhuizingen is een voordelig verhuisbedrijf met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt uw inboedel veilig en efficiënt vervoerd en zijn uw bezittingen tijdens de seniorenverhuizing verzekerd.

Als u een seniorenverhuizing op de planning heeft staan, kan u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Na deze offerte aanvraag, komt er een verhuisdeskundige van Actie Verhuizingen bij u thuis langs om een taxatie uit te voeren. Op basis van deze taxatie kunnen we voor dusver mogelijk een prijsindicatie geven, zodat u voor geen verrassingen te komt staan tijdens uw seniorenverhuizing. Na uw goedkeuring stellen we een gedetailleerde planning. Actie Verhuizingen biedt ook een verhuischecklist aan, zodat u weet wat u wanneer moet regelen en inpakken voor uw seniorenverhuizing. Via dit proces zorgt Actie Verhuizingen ervoor dat uw seniorenverhuizing vlekkeloos kan verlopen.

Overige services Actie Verhuizingen

Actie Verhuizingen is u graag van dienst tijdens uw seniorenverhuizing. Als u uw seniorenverhuizing aan wil vullen met andere services dan is dit ook mogelijk bij Actie Verhuizingen. Hierdoor kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen. Naast seniorenverhuizingen biedt Actie Verhuizingen ook de volgende verhuizingen aan:

Als u interesse heeft in het toevoegen van services aan uw seniorenverhuizing, dan biedt Actie Verhuizingen het volgende aan:

Mocht u meer informatie willen over onze seniorenverhuizing of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze professionele verhuisadviseurs staan graag voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen of u de benodigde informatie te verschaffen over een seniorenverhuizing. Via onze website of via telefonisch contact kunt u volledig vrijblijvend een offerte aanvragen. Nadat wij uw offerte hebben ontvangen maken wij een duidelijk overzicht met alle kosten op een rijtje voor uw seniorenverhuizing.