Bedrijfsverhuizing

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Zakelijk verhuizen

Als u zakelijk gaat verhuizen verzorgen wij natuurlijk ook complete of gedeeltelijke bedrijfsverhuizingen. U kunt de gehele verhuizing aan ons overlaten of u kunt kosten besparen door uw eigen personeel in te zetten.

Bedrijfsverhuizingen vragen om specifieke kennis en een professionele aanpak. Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen heeft ervaring in het uitvoeren van diverse bedrijfsverhuizingen. Van elk project wordt een projectplanning gemaakt zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen zorgt ervoor dat de verhuizing volgens een strakke planning verloopt. Er gaat zo min mogelijk kostbare werktijd van uw medewerkers verloren.

Allerlei hulpmiddelen

Om een vlot verloop van de verhuizing mogelijk te maken, de inventaris schadevrij over te brengen en in het kader van de ARBO-eisen maakt Actie Verhuizingen gebruik van moderne doelmatige hulpmiddelen zoals verhuisliften, diverse soorten rolcontainers, meubelrollers, computerboxen en archiefkarren.

Van de interne verhuizing van enkele werkplekken tot een complete bedrijfsverhuizing, Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen zorgt voor een perfecte uitvoering.

Bel of mail ons en wij sturen iemand langs voor een gratis en vrijblijvende offerte.