Contact

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

12 vestigingen door heel Nederland
Vakkundig, modern en verzekerd verhuisbedrijf
Mogelijkheid tot inpakservice en verhuisliften
Gemotiveerd & deskundig personeel

Peter de Groot

Top gasten, heel serieus en respect vol met onze spullen omgegaan. Ondanks het koude natte weer met de verhuizing naar de opslag hebben, hebben ze als een zonnetje gewerkt. De terug verhuizing van uit de opslag naar ons nieuwe woning is perfect gegaan. Ook de 7 meubels montage zijn door een echt op timmerman uitgevoerd. Wij zijn zeker te spreken over dit verhuisbedrijf
Zonder probleem nog spullen op n een ander adres afgeleverd.
Ga zo door mannen!

Noah Schulze

Peter Verhuis manager die het op kwam op nemen was duidelijk en de offerte was gunstig.
Verhuispersoneel vriendelijk en op laat tijdpunt rustig, kalm en voorzichtig
Mede bewoners en wij vonden dat ze zeer professioneel te werk gingen

Henry Morris

Prima verhuisbedrijf! Waren mooi op tijd met wel 6 man. In een vloek en een zucht was alles in- en uit geladen. Alles netjes op z’n plaats gezet, zodat we zelf alleen de dozen nog maar moesten uitpakken!

Tobias Eberhart

“Om te beginnen was het contact via de telefoon al prettig . De telefoniste wees mij op dingen die ik eventueel kon doen. Mijn inboedel en daarbij ook mijn atelier moest verhuizen De dag voor de verhuizing is er een team gekomen om alle schilderijen die niet in een box konden in te pakken . Dit gebeurde zeer voorzichtig en was gezien de maten niet makkelijk. De volgende dag alles ingeladen en veilig aangekomen. Ze hebben zelfs als extra service mee uitgepakt. Ik ben meer dan tevreden
Mijn dank is groot.

Rick van Bochove

Goed en duidelijk verhuisbedrijf! lekker to the point en op tijd, verder erg nette en sociale jongens die de meubels goed inpakten, voorzichtig waren en op plaats van bestemming uitpakten. Betreft een woning ná overlijden; we huren hen ook in om de betreffende woning uit te ruimen en leeg op te leveren.

Joshua Clarke

Zeer aan te raden. Wij hebben laatst Actie Verhuizingen ingeschakeld voor onze verhuizing en zijn hier zeer over te spreken. We hadden wat problemen met meubels door de deur krijgen, maar ze hebben hier top mee geholpen, ze wisten duidelijk wat ze deden. We kunnen nu lekker genieten van ons nieuwe stulpje.

Neem contact op

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen. Wij garanderen binnen 24 uur te reageren. Buiten kantoortijden, op zondag, feestdagen en voor spoedklussen bel dan 06-16105698.

Meerten Verhoffstraat 1 
4811AR Breda

71924752

NL68 ABNA 0839 3316 06

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial