Mogelijkheid tot extra services

Verhuizen met Actie Verhuizingen was nog nooit zo zorgeloos, dankzij onze deskundige verhuizers en services die we aanbieden.

Verhuizen vanaf €250 per verhuizing!

We zijn een zeer vakkundig verhuisbedrijf met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U verhuist al vanaf €250!

Vakkundig, modern en veilig verhuisbedrijf

Bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing. We verhuizen ook bij u in de regio!

Altijd goed bereikbaar

Heeft u brandende vragen? Neem contact op met onze verhuisadviseurs. Bij Actie Verhuizingen staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Handyman service Actie Verhuizingen

Bij een verhuizing komt vaak veel meer kijken dan alleen het verplaatsen van uw meubels van de ene locatie naar de andere. Er zijn vaak nog vele klussen te doen die veel tijd, energie en handigheid vragen. Indien dit bij uw verhuizing ook het geval is, dan is de handyman service van Actie Verhuizingen precies wat u nodig hebt! Bij Actie Verhuizingen hebben wij personeel in dienst die niet alleen deskundige verhuizers zijn, maar ook erg vakkundig en handig in het uitvoeren van een verscheidenheid aan klussen binnen uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Door de handyman service van Actie Verhuizingen kunt u deze verscheidene klussen die zich tijdens het verhuizen voordoen aan ons uit handen geven. U heeft hier zelf dan ook geen omkijken naar, waardoor de handyman service u veel tijd, energie en zorgen zal besparen. Wanneer u besluit gebruik te maken van de handyman service bent u ervan verzekerd dat niet alleen uw verhuizing, maar ook de klussen die erbij komen kijken veilig, snel, voordelig en deskundig uitgevoerd worden.

Handyman service

De handyman service van Actie Verhuizingen dekt een groot scala aan klussen die zich mogelijk tijdens uw verhuizing voordoen. De inbegrepen klussen in onze handyman service zijn onder andere:

  • Lampen aansluiten en/of ophangen
  • Schilderijen en overige wanddecoratie ophangen
  • Apparatuur aansluiten
  • Meubels (de)monteren
  • Kleine reparaties
  • Eventueel schilderwerk (van tevoren aanvragen)
  • Oud tapijt, ondervloeren en vloeren verwijderen

Bovenstaande lijst is slechts een opsomming van de meest voorkomende klussen tijdens verhuizingen die door onze handyman service gedekt worden. Dit betekent dat het scala aan klussen die gedekt worden door de handyman service van Actie Verhuizingen nog groter is.

Vraag direct een offerte voor uw verhuizing aan!

Indien u een klus hebt die hierboven niet vernoemd staat, neem dan vooral contact met ons op. Wij kijken graag mee naar uw exacte verhuissituatie en dus tevens de klussen waar u tijdens uw verhuizing mee te maken krijgt. Op deze wijze kunnen wij u een exact aanbod doen over de klussen die wij uit kunnen voeren wanneer u besluit gebruik te maken van de handyman service van Aktie Verhuizingen. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Waarom gebruik maken van de handyman service?

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Er komt een hele hoop bij kijken, onverwachtse klussen komen soms ineens boven, en u bent veel tijd en energie kwijt aan het zorgen maken over de bijkomende klussen en om deze vervolgens uit te voeren. Sommige klussen die uitgevoerd moeten worden vereisen mogelijk ook een bepaalde mate van deskundigheid en handigheid, waardoor u een ander bedrijf in moet huren en u tegen kosten aanloopt die u in eerste instantie niet had verwacht te hebben. Met de handyman service van Actie Verhuizingen verdwijnen al deze zorgen voor u als sneeuw voor de zon! De handyman service van Actie Verhuizingen kunt u tegelijk met de verhuisservice naar uw keuze aanvragen bij Actie Verhuizingen. Wij brengen dan samen met u van tevoren in kaart welke klussen er sowieso uitgevoerd moeten worden en welke klussen zich mogelijk nog aan zullen dragen tijdens de verhuizing. Dit scheelt u voor, tijdens en na een hoop zorgen en stress omtrent uw verhuizing. Daarnaast hoeft u ook met een of meerdere bedrijven minder te schakelen, aangezien Actie Verhuizingen doormiddel van haar handyman service vele deskundige klussen kan klaren waar u anders mogelijk een ander bedrijf voor zou moeten inschakelen. Het is niet noodzakelijk om de handyman service van Actie Verhuizingen voor de start van uw verhuizing af te nemen. De handyman service is ten alle tijden af te nemen. Wanneer u dus voor uw verhuizing besloten hebt nog geen gebruik te maken van de handyman service, maar tijdens of vlak na uw verhuizing dit toch alsnog graag zou willen, kunt u dit gewoon bij ons aangeven. Actie Verhuizingen zal u dan alsnog te dienst staan met de handyman service.

Voordelige handyman service

Voordelig

De handyman service van Actie Verhuizingen bespaard u veel die komen kijken bij het uitvoeren van klussen omtrent verhuizingen. Vaak moeten er veel klussen gebeuren en dient u dus meerdere bedrijven in te schakelen om deze klussen deskundig uitgevoerd te krijgen. Dit kan al snel in de kosten lopen.

Deskundige handyman service

Deskundig

Bij Actie Verhuizingen werken wij met professioneel en deskundig personeel. Ons personeel is niet alleen erg handig en vakkundig in het uitvoeren van de verhuizing zelf, maar kunnen een groot scala aan klussen binnen het huis ook op deskundige wijze aanpakken.

Veilig

Door gebruik te maken van de handyman service van Actie Verhuizingen bent u ervan verzekerd dat uw klussen veilig gebeuren. U hoeft zich na de verhuizing dan ook geen zorgen te maken dat een lamp of apparaat niet veilig is om te gebruiken, of dat uw wanddecoratie niet goed vasthangt bijvoorbeeld.

Snelle handyman service

Snel

Het aantal klussen dat tijdens een verhuizing uitgevoerd moeten worden lopen soms snel op en kosten de nodige tijd en energie. Wanneer u gebruik maakt van de handyman service kunt u erop rekenen dat de klussen snel en goed uitgevoerd worden.

Uw verhuizing met de handyman service

Door gebruik te maken van een van de verhuisservices van Actie Verhuizingen en de handyman service wordt u ontlast van de vele tijd, energie en kopzorgen die bij de verhuizing zelf en de klussen eromheen komen kijken. Ons deskundige personeel voltooid graag de verscheidene klussen omtrent uw verhuizing. Door gebruik te maken van de handyman service verloopt uw verhuizing snel, veilig, deskundig en voordelig. Naast de handyman service die uw verhuisproces van vele gemakken voorziet, hebben wij ook een aantal verhuistips op een rijtje gezet om uw verhuisproces nog verder te vergemakkelijken.

Overige diensten Actie Verhuizingen

Actie Verhuizingen is bij uitstek het verhuisbedrijf die u volledig ontlast bij uw verhuizing. Met de handyman service wordt het nog gemakkelijker om uw verhuizing snel, vlekkeloos, deskundig en voordelig te laten verlopen. Naast de handyman service biedt Actie Verhuizingen ook nog allerlei andere diensten en services aan:

Mochten er dingen met betrekking tot de handyman service nog niet helemaal duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op. Onze verhuisdeskundigen staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Via onze website of telefonisch kunt u heel gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw verhuizing en het extra afnemen van de handyman service.

Call Now Button