Verhuisbedrijf Breda

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Verhuizen met verhuisbedrijf Breda

Actie Verhuizingen is sinds jaar en dag al gevestigd in Breda. Verhuizen in Breda kan een zware klus zijn. Al helemaal als u een grote inboedel heeft met grote en kostbare spullen. Ons verhuisbedrijf in Breda helpt u graag! Actie Verhuizingen heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied vaan kostbare inboedel verhuizen in Breda. Ons verhuisbedrijf in Breda beschikt over professionele verhuisvoorzieningen, zoals een verhuislift, garderobedozen, rolcontainers en schilderijdozen. Verhuizen in Breda is voor onze gediplomeerde verhuizers een fluitje van een cent. U hoeft alleen aan te geven waar u uw spullen wilt hebben in de nieuwe woning. Actie Verhuizingen zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verhuizing.

Heeft u nog meer vragen?

Heeft u andere vragen over de tarieven van Actie Verhuizingen of over de kosten van uw verhuizing? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op! De verhuisadviseurs van Actie Verhuizingen staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

Waarom een verhuizing met verhuisbedrijf Breda?

Goedkoop verhuisbedrijf Breda

Actie Verhuizingen biedt betaalbare verhuizingen aan. Zo kunt u uw verhuizing al door ons verhuisbedrijf in Breda laten regelen vanaf €250,-. Voor dit bedrag wordt u door één van onze deskundige verhuizers met verhuiswagens voor drie uur lang geholpen. Ook kunt u bij verhuisbedrijf in Breda verhuizers inhuren vanaf €22,50 per uur.

Snel verhuisbedrijf Breda

Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen begrijpt dat u uw verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk wil laten verlopen. Ons verhuisbedrijf in Breda maakt een projectplanning voor uw verhuizing, hierdoor laten we niks aan het toeval over. Het enige wat u hoeft te doen is het doorgeven van uw wensen, Actie Verhuizingen doet de rest.

Vakkundig en erkend verhuisbedrijf Breda

Ons verhuisbedrijf in Breda werkt met ervaren en gemotiveerde verhuizers die uw verhuizing in goede banen kunnen leiden. We beschikken over goede organisatorische vaardigheden om alle mogelijkheden in te schatten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizingen in Breda, kan ons verhuisbedrijf in Breda alle ondersteuning bieden die u nodig hebt.

Professioneel verhuisbedrijf Breda

De gediplomeerde verhuizers van ons verhuisbedrijf in Breda verhuizen uw bezittingen veilig naar uw nieuwe woonadres. Ze denken graag met u mee om zo aan al uw wensen te voldoen. Met verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u verzekerd van een professionele verhuizing in Breda.

Kosten van ons verhuisbedrijf Breda

Ons verhuisbedrijf in Breda bieden verhuizingen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u bij ons al verhuizen vanaf €250, waarbij u drie uur lang wordt geholpen door één van onze gediplomeerde verhuizers met een verhuiswagen. Ook is het mogelijk om een verhuislift bij ons verhuisbedrijf in Breda te huren. Bekijk hiernaast onze tarieven:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Kies verhuisbedrijf Breda voor uw verhuizing

Met meer dan 10 jaar ervaring in verhuizingen, zijn we een bekend verhuisbedrijf in Breda en omstreken. Ons doel is om het beste verhuisbedrijf in Breda en de rest van Nederland te worden. We zetten die extra stap voor u en streven ernaar om u volledig te ontzorgen tijdens uw verhuizing.
Naast snel en efficiënt is verhuisbedrijf Actie Verhuizingen in Breda ook veilig. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met rolcontainers, steekwagens, spanbanden en sealrollen. Bovendien zijn uw bezittingen verzekerd tijdens de gehele verhuizing.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Overige diensten verhuisbedrijf Breda

Verhuist u binnenkort binnen of naar Breda? Dan kunt u een deel of uw gehele verhuizing door ons verhuisbedrijf in Breda verzekerd en veilig laten regelen. Actie Verhuizingen neemt graag al uw zorgen uit handen met de volgende diensten die we aanbieden:

Voor uw particuliere verhuizing bent u bij ons verhuisbedrijf in Breda aan het juiste adres. Als specialist in Breda zorgen we voor overzicht en nemen we al uw zorgen uit handen. Bovendien is uw inboedel altijd verzekerd tijdens de verhuizing.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg snel inzicht in het kostenplaatje van uw verhuizing. Of u nu van, naar of binnen Breda verhuist, ons verhuisbedrijf in Breda ondersteunt u waar mogelijk.

Bekijk hier onze particuliere verhuizingen

De verhuizing van uw kantoor of bedrijf kunt u door de ervaren verhuizers van Actie Verhuizingen uitstekend laten uitvoeren. Een bedrijfsverhuizing betekent niet per se een verhuizing van het ene pand naar het andere pand. Uiteraard kan ons verhuisbedrijf in Breda ook een bedrijfsverhuizing binnen uw huidige pand verzorgen. We vinden het belangrijk dat we werken met een realistische en haalbare planning, zodat uw werkprocessen zoveel mogelijk door kunnen gaan en overlast voor uw medewerkers geminimaliseerd kan worden.

Bekijk hier onze bedrijfsverhuizingen

Actie Verhuizingen doet de laatste jaren ook steeds meer seniorenverhuizingen in Breda. Hierbij zijn onze verhuizers gemotiveerd om uw seniorenverhuizing zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ze denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen efficiënt en veilig vervoerd worden naar uw nieuwe woning. Ons verhuisbedrijf in Breda zet graag die extra stap om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Bekijk hier onze seniorenverhuizingen

Breda is een van de gezelligste studentensteden van Nederland waar je een mooie studententijd kan beleven. Ons verhuisbedrijf in Breda weet als geen ander dat deze studententijd ook veel geld kost. Om deze reden zijn we er van overtuigd dat een studentenverhuizing vooral goedkoop moet zijn. Professioneel verhuizen hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Actie Verhuizingen in Breda is dus de ideale partij voor jouw studentenverhuizing naar, van of binnen Breda.

Bekijk hier onze studentenverhuizingen

Verhuizen is geen dagelijkse bezigheid en al helemaal niet naar een ander land. Daarom staan onze verhuisexperts voor u klaar met adviezen en informatie. Als u bijvoorbeeld van Breda naar het buitenland verhuist, zowel binnen als buiten de EU, dan verzorgen we graag uw internationale verhuizing tot in de puntjes.

Bekijk hier onze internationale verhuizingen

Services verhuisbedrijf Breda

Actie Verhuizingen maakt een eind aan tijdrovende en stressvolle verhuizingen. We verhuizen u goedkoop naar Breda en omstreken. Om uw verhuizing nog zorgelozer te maken biedt ons verhuisbedrijf in Breda ook extra services aan die u toe kunt voegen aan uw verhuizing:

Verhuisdozen service Breda
Inpakservice Breda
Handyman service Breda
Schoonmaakservice Breda
Als u vragen heeft of meer informatie wil over een verhuizing naar Breda, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze deskundige verhuisexperts staan voor u klaar om al uw vragen te voorzien van de juiste antwoorden. Via onze website of via telefonisch contact kunt u volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.