Verhuisdozen service

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Wanneer u kiest voor Actie Verhuizingen kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen service. Dit houdt in dat de verhuisdozen bij u thuis bezorgd worden. Dit zal enkele weken voor een verhuizing plaatsvinden. Uw spullen kunnen dan gemakkelijk in deze dozen verplaatst worden. Na de verhuizing komen wij deze verhuisdozen weer ophalen. Op deze manier bent u voorzien van stevige, proffesionele verhuisdozen. Hierdoor zijn uw spullen goed beschermd. Een ander bijkomend voordeel is dat u voor deze verhuisdozen niet eens de deur uit hoeft. 

Wat voor soort dozen zijn dit?

Onze verhuisdozen zijn voorzien van een dubbele bodem. Dit houd in dat de bodem extra naar binnen wordt gevouwen en dicht geklemd in gebruik genomen kunt worden. Deze dozen zijn ideaal voor zwaardere spullen zoals boeken bijvoorbeeld. Deze dozen kunnen een gewicht van ongeveer 25 kg aan.

​Kwaliteit gegarandeerd

Stevige verhuisdozen met een dubbele bodem. Ideaal voor zware en kwetsbare spullen!

Mag ik de verhuisdozen houden?

De bedoeling is dat de verhuisdozen enkel in bruikleen zijn. Na de verhuizing zullen we een afspraak met u maken om de dozen weer op te halen. Er is wel de mogelijkheid de verhuisdozen te kopen. Dit voor €1,50 per stuk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial