Verhuisdozen service

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Verhuisdozen service Actie Verhuizingen

Als u gaat verhuizen kunt u natuurlijk niet zonder goede en stevige verhuisdozen. Als u kiest voor Actie Verhuizingen kunt u volledig gratis gebruik maken van onze verhuisdozen service. Bij onze verhuisdozen service worden de dozen enkele weken voor dat de verhuizing plaatsvindt bij u thuis bezorgd. U heeft dan alle tijd om uw spullen goed beschermd in te pakken voor de verhuizing. Tijdens de verhuizing kunnen we dan uw persoonlijke bezittingen veilig verhuizen. Na de verhuizing heeft u vervolgens alle tijd om alles een eigen plek te geven, waarna we weer geheel kosteloos de verhuisdozen bij u komen ophalen. Met onze verhuisdozen service bent u verzekerd van professionele en stevige verhuisdozen, waarmee uw spullen goed beschermd zullen zijn.

Het laatste waar u op zit te wachten tijdens een verhuizing is schade. Al uw persoonlijke bezittingen moeten veilig en zonder enige vorm van schade van a naar b worden gebracht. En precies daarvoor hebben wij de verhuisdozen service in het leven geroepen. Een belangrijk onderdeel bij uw verhuizing is het gebruik van stevige verhuisdozen. Als u gebruik maakt van de gratis verhuisdozen service van Actie Verhuizingen, kunt u zelf uw persoonlijke spullen inpakken en bent u toch verzekerd van kwalitatieve en stevige verhuisdozen. Besteedt u liever het inpakken uit, dan kunt u ook gebruik maken van onze inpakservice.

Verhuizen door heel Nederland

Met de verhuisdozen service is uw verhuizing tot in de puntjes verzorgd door Actie Verhuizingen. Het is lastig om in te schatten hoeveel verhuisdozen er nodig zijn voor uw inboedel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij onze verhuisdozen service een goede schatting geven van het aantal verhuisdozen die u nodig heeft. Een bijkomend voordeel is daarnaast dat u met onze verhuisdozen service niet meer de deur uit hoeft. Zo komt u niet voor verassing te staan en bent u verzekerd van voldoende verhuisdozen voor uw spullen. Met deze gratis verhuisdozen service weet u zeker dat u de beste kwaliteit dozen in handen heeft. We maken enkel gebruik van professionele verhuisdozen met dubbele bodem. Wat inhoud dat dat bodem extra naar binnen wordt gevouwen en dicht geklemd. Dat maakt dat onze dozen binnen de verhuisdozen service ideaal zijn voor zwaardere spullen zoals bijvoorbeeld boeken. Deze dozen kunnen een gewicht van ongeveer 25 kilogram aan.

Vraag direct een offerte voor uw verhuizing aan!

Met onze verhuisdozen service voorkomt u stress en kan uw inboedel veilig vervoerd worden tijdens de verhuizing. Dankzij onze ervaren verhuizers weet u precies waar u aan toe bent en kunnen al uw spullen veilig worden ingepakt. Bent u benieuwd wat we voor uw verhuizing kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen. Als u kiest om uw verhuizing uit te besteden aan Actie Verhuizingen, kunt u direct gratis gebruik maken van onze verhuisdozen service.

Waarom gebruik maken van de verhuisdozen service?

Het blijft lastig om in te schatten hoeveel verhuisdozen er nodig zijn om uw persoonlijke bezittingen te kunnen verhuizen. We kennen allemaal het moment waarop je net wat dozen te kort komt, en nog snel naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt moet rijden. Bij de verhuisdozen service van Actie Verhuizingen heeft u gegarandeerd voldoende verhuisdozen voor al uw bezittingen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij de verhuisdozen service een goede schatting geven van het aantal verhuisdozen. Daarbij maken wij alleen gebruik van kwalitatieve verhuisdozen die een gewicht van 25 kilo kunnen dragen. U kunt daarbij de tijd nemen om zelf uw persoonlijke spullen in te pakken, zodat u ook overzichtelijk de dozen weer kunt uitpakken bij uw nieuwe woning.

Voordelig

Dankzij onze verhuisdozen service gespaard u niet alleen geld maar ook een hoop tijd. Wij komen de verhuisdozen gratis brengen en ophalen, waardoor u niet meer de deur uit hoeft voor verhuisdozen. Daarnaast heeft u geen last meer van gescheurde verhuisdozen, dankzij onze goede kwaliteit.

Veilig

Alle verhuisdozen binnen onze verhuisdozen service zijn verzien van een dubbele bodem, wat ervoor zorgt dat onze dozen perfect zijn voor zwaardere spullen. Hiermee kunt u al uw spullen veilig verhuizen naar uw nieuwe woning.

Deskundig

Het zou vervelend zijn als u net een aantal verhuisdozen tekort komt. Dankzij onze ervaring kunnen wij goed inschatten hoeveel verhuisdozen er nodig zijn om al uw spullen te kunnen vervoeren.

Snel

Onze verhuisdozen service kunnen wij direct aanbieden wanneer u kiest voor Actie Verhuizingen. We leveren ruim van te voren onze kwalitatieve verhuisdozen bij u thuis af, zodat u alvast uw spullen kunt inpakken

Geheel verzorgde verhuizing met de verhuisdozen service

Bij Actie Verhuizingen hebben wij ruim 12 jaar ervaring in de verhuiswereld en kunnen daarom onze verhuisdozen service op maat bieden. We snappen dat een verhuizing behoorlijk wat stress met zich mee kan brengen. Het is moeilijk in te schatten hoeveel spullen u hebt en hoeveel verhuisdozen daarvoor nodig zijn. En dan is het extra frustrerend als u daarbij ook nog enkele dozen te kort komt. Onze enthousiaste verhuizers kunnen bij de verhuisdozen service perfect inschatten hoeveel dozen u nodig hebt. En met onze verhuisdozen service u de verhuisdozen ook nog eens helemaal gratis. Zo kunnen wij veilig uw spullen van de oude woning naar de nieuwe woning verhuizen.

We werken binnen onze verhuisdozen service enkel met kwalitatieve dozen met een dubbele bodem. Dankzij deze hoge kwaliteit zijn ze stevig genoeg om ook de zwaardere spullen te vervoeren. In principe zijn onze verhuisdozen binnen de verhuisdozen service enkel voor bruikleen. Na de verhuizing zullen we met u persoonlijk een afspraak maken om de dozen weer op te halen. Mocht u toch liever de dozen willen houden, dan is het ook mogelijk om de verhuisdozen te kopen na de verhuisdozen service.

Overige diensten Actie Verhuizingen

Actie Verhuizingen is bij uitstek het verhuisbedrijf die u volledig ontlast bij uw verhuizing. Met de gratis verhuisdozen service wordt het nog gemakkelijker om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Naast de verhuisdozen service bieden wij ook nog allerlei andere diensten en services aan:

Mocht er iets nog niet helemaal duidelijk zijn over onze verhuisdozen service, neem dan gerust contact met ons op. Onze verhuisdeskundigen staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Via onze website of telefonisch kunt u heel gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw verhuizingen, waarbij u ook gebruik kan maken van onze verhuisdozen service.