Verhuisbedrijf Vlissingen

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Uw verhuisbedrijf in Vlissingen

Verhuizen naar Vlissingen is een flinke klus en kan behoorlijk chaotisch zijn. Het is dan fijn als u de hulp van professionals in kunt schakelen. Wij van Actie Verhuizingen zijn een professioneel verhuisbedrijf in de buurt van Vlissingen en kunnen u zeker helpen.

Wanneer u ons inschakelt voor hulp bij een verhuizing, kunt u ervan op aan dat wij met zorg met uw spullen en inboedel omgaan. Daarbij is uw inboedel ook verzekerd tijdens de verhuizing. Zo weet u zeker dat uw spullen veilig zijn tijdens de verhuizing!

Een van de beste verhuisbedrijven bij Vlissingen

Wij van Actie Verhuizingen bieden verschillende verhuisdiensten aan. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor een verhuizing. Zo kunt u ons inschakelen voor een bedrijfsverhuizing, een internationale verhuizing, een particuliere verhuizing of een seniorenverhuizing. Wij staan echt altijd voor u klaar en leveren dan ook altijd de allerbeste service.

Verhuizen naar Vlissingen? Check onze tarieven!

Een verhuizing is veel werk, maar hoeft gelukkig niet altijd duur te zijn. Zo kunt u bij Actie Verhuizingen al een verhuizer met verhuiswagen voor €250,- inschakelen. Eén van onze professionele verhuizers komt u dan drie uur lang helpen met verhuizen en zorgt ervoor dat uw spullen snel en veilig verhuisd worden. Al onze tarieven kunt u hier vinden.

Schakel Actie Verhuizingen in voor een verhuizing naar Vlissingen

Een goede set verhuisdozen kunt u bij een verhuizing altijd wel gebruiken. Dit zorgt er immers voor dat uw spullen veilig zijn en goed onderweg gaan. Wanneer u Actie Verhuizingen inschakelt, kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen service. U krijgt dan zo veel verhuisdozen als u nodig hebt en natuurlijk zijn onze verhuisdozen van gedegen kwaliteit. Verder kunt u bij ons ook terecht voor een schoonmaakservice, een inpakservice en zelfs een handyman service. Zo hoeft u zich nergens meer druk over te maken tijdens uw verhuizing!

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Ons verhuisbedrijf helpt u verhuizen naar Vlissingen

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw verhuizing naar Vlissingen? Neem dan eens contact op met Actie Verhuizingen en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Onze verhuis experts zorgen er altijd voor dat uw verhuizing soepel en snel verloopt. Zo kunnen we u altijd helpen.