Verhuisbedrijf Oudenbosch

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Hét verhuisbedrijf van Oudenbosch

Verhuizen van of naar Oudenbosch? Schakel dan Actie Verhuizingen in! Wij helpen u graag bij uw verhuizing in Oudenbosch en zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel en snel verloopt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u heerlijk achterover leunen, terwijl wij het werk voor u doen.

Voor een verhuizing in Oudenbosch

Wij van Actie Verhuizingen bieden verschillende verhuisdiensten aan. Zo kunt u ons voor iedere soort verhuizing inschakelen. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een bedrijfsverhuizing, een internationale verhuizing of een seniorenverhuizing. Wij staan altijd voor u klaar en komen u met plezier helpen. Kwaliteit en service is daarbij erg belangrijk voor ons. Wanneer u uw spullen door ons laat verhuizen, zorgen wij ervoor dat dit snel en soepel gebeurd én dat uw spullen verzekerd zijn tijdens de verhuizing naar Oudenbosch.

Een goedkope verhuizing naar Oudenbosch

Verhuizen kan prijzig zijn, wij weten daar alles van. Omdat wij willen dat onze diensten voor iedereen beschikbaar zijn, hanteren wij scherpe prijzen en werken we met een uitbreidbaar basispakket. Voor €250,- komt een van onze professionele verhuizers u drie uur lang helpen met verhuizen, natuurlijk mét een verhuiswagen. Dit pakket kunt u vervolgens uitbreiden tot een dienst naar uw wens. Al onze tarieven kunt u hier vinden.

Verhuizen naar Oudenbosch zonder stress?

Wij van Actie Verhuizingen helpen u met verhuizen naar Oudenbosch en dit wel volledig stressloos. Wij kunnen namelijk vrijwel alles van u overnemen. Zo bieden wij een speciale verhuisdozen service aan voor onze klanten, maar ook een heuse inpakservice, een schoonmaakservice en zelfs een handyman service voor het installeren van kleine zaken in uw nieuwe woning! Verhuizen wordt zo een makkie!

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Neem contact op met ons verhuisbedrijf bij Oudenbosch

Als u gaat verhuizen naar Oudenbosch, moet u gegarandeerd bij Actie Verhuizingen zijn. Twijfelt u nog, hebt u nog vragen, wilt u weten wat wij voor u kunnen doen, of wilt u graag al een afspraak maken? Dan kunt u natuurlijk even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u met plezier alles over onze werkwijze en verschillende diensten.