Verhuisbedrijf Middelburg

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Een van de beste verhuisbedrijven in Middelburg

Gaat u binnenkort van of naar middelburg verhuizen en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Middelburg dat u kan helpen met die verhuizing? Dan kunt u terecht bij Actie Verhuizingen! Wij zijn een gespecialiseerd verhuisbedrijf actief in de omgeving van Middelburg.

Voor ons is kwaliteit en service enorm belangrijk. Wij zetten dan ook alles op alles om uw verhuizing zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen wij onder andere aan de hand van verschillende verhuisdiensten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt!

Verhuizen van of naar Middelburg? Wij helpen!

Wanneer u gaat verhuizen naar Middelburg, kunnen wij u altijd helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het snel uitvoeren van verhuizingen en weten dan ook precies hoe we dit aanpakken. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een internationale verhuizing, een seniorenverhuizing, of een bedrijfsverhuizing, wij kunnen u helpen. Wanneer u Actie Verhuizingen inschakelt, staat u er nooit alleen voor.

De kosten van een verhuizing naar Middelburg

Een verhuizing hoeft ook niet duur te zijn. Wij van Actie Verhuizingen hanteren zeer scherpe tarieven, waardoor u nooit teveel geld kwijt bent. Een verhuizing naar Middelburg is daarbij helemaal door uzelf samen te stellen, waardoor u zelf het budget kunt bepalen. Verhuizen van of naar Middelburg kan bij Actie Verhuizingen al vanaf €250,-. Een van onze professionele verhuizers komt u dan langs met de verhuiswagen en komt u drie uur lang helpen. Benieuwd naar al onze tarieven? Die vindt u hier.

Schakel Actie Verhuizingen in voor uw verhuizing naar Middelburg

Wanneer u Actie Verhuizingen inschakelt voor een verhuizing naar Middelburg, kunt u nog verschillende diensten van ons inschakelen. Zo hebben wij een speciale verhuisdozen service voor onze klanten. U krijgt dan zo veel verhuisdozen als u nodig hebt te leen, zodat u gemakkelijk en veilig al uw spullen op kunt bergen. Verder hebben wij ook een een inpakservice, schoonmaakservice en een handyman service.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Neem contact op voor hulp met verhuizen in Middelburg

Wij van Actie Verhuizingen gaan te allen tijde voorzichtig om met uw spullen. Daarbij zijn uw spullen ook altijd verzekerd tijdens de verhuizing, zo weet u zeker dat uw spullen veilig aankomen. Wilt u graag een afspraak maken, of hebt u nog wat vragen voor ons? Neem dan eens contact op. We helpen u graag!