Verhuisbedrijf Halsteren

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Kies voor ons verhuisbedrijf in Halsteren

Gaat u binnenkort van of naar Halsteren verhuizen? Dan is er een hoop dat u moet regelen en dat u moet doen. U kunt in dat geval misschien wel een verhuisbedrijf gebruiken. Wij van Actie Verhuizingen staan dan voor u klaar.

Wij verhuizen u naar Halsteren

Actie Verhuizingen staat klaar voor iedere verhuizing en voor alle mensen. Wij bieden dan ook veel verschillende verhuisdiensten, zodat u altijd bij ons terecht kunt. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een seniorenverhuizing, een bedrijfsverhuizing, een particuliere verhuizing of een internationale verhuizing. Geen verhuizing is voor ons te gek en wij halen alles voor u uit de kast om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor een goedkope verhuizing naar Halsteren

Omdat een verhuizing soms erg duur kan zijn en wij er voor iedereen willen zijn, hanteren wij scherpe prijzen. Wij werken daarbij met een uitbreidbaar basispakket van €250,-. Hierbij komt een van onze professionele verhuizers u drie uur lang helpen met verhuizen mét verhuiswagen en verhuislift natuurlijk. Extra uren of een extra verhuizer in Halsteren kunt u gemakkelijk bijboeken. Benieuwd naar al onze tarieven? U vindt ze hier.

Stressloos verhuizen naar Halsteren

Verhuizen kan behoorlijk wat stress opleveren, maar niet wanneer u kiest voor Actie Verhuizingen. Wij kunnen namelijk enorm veel werk van u overnemen, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook verhuisdozen lenen, deze verhuisdozen service is gratis wanneer u kiest voor Actie Verhuizingen. Verder hebben wij nog andere services waarmee wij u vrijwel volledig kunnen ontzorgen. Zo hebben wij een inpakservice, een handyman service en een schoonmaakservice.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Neem contact op met ons verhuisbedrijf bij Halsteren

Zou u graag uw verhuizing in Halsteren laten regelen en uitvoeren door Actie verhuizingen? Dat kan! Wij kunnen u vrijwel altijd helpen. Wanneer u contact met ons opneemt, gaan we eerst met u in gesprek, zodat we een goed verhuisplan kunnen maken. Vervolgens prikken we een datum voor de verhuizing in Halsteren. Twijfelt u nog, of hebt u nog vragen? Ook dan mag u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.