Verhuisbedrijf Goes

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Het verhuisbedrijf der verhuisbedrijven in Goes

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Goes en bent u op zoek naar een goed verhuisbedrijf in de buurt van Goes? Dan kunt u zeker terecht bij Actie Verhuizingen! Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf nabij Goes en kunnen u helpen met alle soorten verhuizingen. Zo staan we altijd voor u klaar

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om voor u een zo soepel mogelijke verhuizing te organiseren. Dit doen wij aan de hand van verschillende verhuisdiensten waarmee we u van het plannen, tot het uitpakken kunnen helpen.

Verhuizen van of naar Goes? Wij helpen!

Wij van Actie Verhuizingen kunnen u zeker helpen met verhuizen naar Goes. Wij zijn namelijk hét verhuisbedrijf nabij Goes. Of u nu aan de slag gaat met een particuliere verhuizing, een bedrijfsverhuizing, een seniorenverhuizing of een internationale verhuizing, wij kunnen u altijd op de juiste manier helpen. Zo gaan wij altijd snel te werk en zorgen we ervoor dat uw gehele inboedel veilig op de nieuwe locatie aankomt. Natuurlijk zijn uw spullen ook verzekerd tijdens de verhuizing.

Een van de goedkoopste verhuisbedrijven van Goes

Actie Verhuizingen staat voor betaalbare verhuizingen. Een verhuizing van of naar Goes is dan ook niet duur. Een verhuizing door ons verhuisbedrijf nabij Goes, kan al vanaf €250,-. Voor dit bedrag komt een van onze verhuizers u drie uur lang helpen met het verhuizen van uw inboedel. Dat is natuurlijk inclusief verhuiswagen. Bent u benieuwd wat een verhuizing voor u ongeveer zou kosten? Bekijk dan hier al onze tarieven!

De beste verhuizers van Goes

Als verhuisbedrijf in Goes kunnen wij u natuurlijk niet alleen helpen met de verhuizing zelf. Wanneer u ons inschakelt, mag u bijvoorbeeld ook gratis gebruik maken van onze verhuisdozen service. Dat is wel zo handig, want goede, stevige verhuisdozen zijn onmisbaar bij een verhuizing. Verder bieden wij diensten aan als een inpakservice, schoonmaakservice en een handyman service. Zo kunnen wij u het werk van de verhuizing volledig uit handen nemen en kunt u stressloos verhuizen.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Wij helpen bij uw verhuizing in Goes

Wanneer u op zoek bent naar een goed verhuisbedrijf nabij Goes, hoeft u niet verder te zoeken. Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Breda, maar wij zijn actief door heel Brabant en kunnen u dus ook bij een verhuizing in Goes goed helpen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons, we helpen u graag!