Inboedelopslag: wel of niet kiezen voor een opslagruimte met verhuizen?

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Inboedelopslag: wel of niet kiezen voor een opslagruimte met verhuizen?

Al je gaat verhuizen merk je meestal ineens hoeveel spullen je hebt. 9 van de 10 keer is dat veel meer dan je verwacht, want vaak verzamel je ongemerkt behoorlijk veel spullen in je leven. Kun je na het uitruimen van de kasten jouw vaardigheden als bergbeklimmer testen, door over alle stapels met spullen heen te klimmen? Dan is een tijdelijke opslagruimte voor jouw verhuizing misschien een goed idee. Ook wanneer je graag je meubels mooi houdt is een inboedelopslag aan te raden. Lees er alles over in deze blog.

Inboedel en opslag: wanneer is het slim om voor tijdelijke opslag te kiezen?

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor inboedelopslag te kiezen. Bijvoorbeeld wanneer je iets meer spullen dan gemiddeld gehamsterd hebt, of wanneer je speciale waardevolle erfstukken goed wilt beschermen voordat je ze gaat verhuizen naar je nieuwe woning. Je kunt voor inboedelopslag kiezen als je:
Extra opslagruimte nodig hebt voor jouw spullen

Meubels of erfstukken veilig en droog wilt bewaren
Binnenkort gaat verhuizen
Seizoensgebonden producten tijdelijk wilt opslaan (bedrijven)

Box opslag voor de opslag van meubels en andere huisraad

Grote meubels zoals kasten of banken kun je vaak niet eenvoudig stallen. Een boxopslag biedt dan uitkomst. Een opslagruimte is een geconditioneerde opslagruimte, dat wil zeggen dat de ruimte een gunstig klimaat heeft om spullen op te slaan. Dit maakt een boxopslag bijzonder geschikt voor de opslag van spullen, omdat jouw spullen in de winter niet zullen bevriezen en in de zomer niet te warm zullen worden. Boxopslag is dus zowel geschikt voor tijdelijke meubelopslag als voor opslagruimte tijdens het verhuizen. Je kunt bovendien gebruik maken van onze gratis verhuisdozenservice om al jouw spullen netjes in stevige dozen te verpakken voor de verhuizing. Deze dozen zijn steviger dan standaard verhuisdozen, waardoor je er meer gewicht in kwijt kunt. Ideaal wanneer je veel spullen moet verhuizen dus!

Tijdelijke meubelopslag als uitkomst voor particulieren en bedrijven

Het maakt niet uit of je student of starter bent, of dat je al meerdere keren verhuisd bent. Tijdelijke meubelopslag is gewoon erg handig als je gedurende enkele dagen tot maanden opslag voor jouw meubels en spullen nodig hebt. Tijdelijke opslag kan ook een uitkomst bieden wanneer je als bedrijf veel spullen tijdelijk moet onderbrengen in verband met een verbouwing of verhuizing. Ook wanneer je seizoensgebonden producten en voorraad verkoopt, kan tijdelijke opslag een goed idee zijn. Zo kunnen de actuele producten in het magazijn of in de winkels blijven liggen en gebruik je de tijdelijke opslag voor de seizoensgebonden producten.