4 bespaartips om goedkoop te verhuizen

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

4 bespaartips om goedkoop te verhuizen

Verhuizen is vaak al duur genoeg. Wil je op kosten besparen voor jouw verhuizing, en ben je op zoek naar een goedkope manier om te verhuizen? Lees dan onze 4 bespaartips voor een verhuizing. Zo kun jij op de kleintjes letten en tegelijkertijd goedkoop verhuizen.

1. Doe zo veel mogelijk zelf

Alles wat je uitbesteed kost geld. Wil je besparen op verhuizen, dan is het slim om zelf al het nodige werk van tevoren te doen, zodat je dit niet hoeft uit te besteden. Denk hierbij aan het zelf regelen van verhuisdozen, het van tevoren inpakken van alle spullen en het opruimen van overbodige spullen die je niet mee wilt nemen met jouw verhuizing. Dit scheelt niet alleen opruimtijd, maar voorkomt ook dat je veel overbodige spullen meeneemt naar je nieuwe woning.

2. Gebruik Marktplaats voor goedkope deals

De meeste mensen zullen niet direct aan Marktplaats denken wanneer ze gaan verhuizen. Toch kun je via Marktplaats voordelig aan tweedehands verhuisdozen komen. Ook inpakmaterialen, verhuisdekens, rolkarretjes en gereedschap zijn dingen die je vaak goedkoop op Marktplaats kunt vinden.

3. Kies voor een low budget verhuisservice

Wil je het verhuizen zelf uitbesteden, kies er dan voor om low budget te verhuizen, met een goedkope verhuisdienst zoals Actie Verhuizingen. Ben je bijvoorbeeld student en moet je naar de andere kant van het land gaan verhuizen? Een low budget verhuisservice is betaalbaar en zorgt ervoor dat alle praktische zaken omtrent jouw verhuizing geregeld worden. Verhuis je low budget, dan houd je geld overhoudt voor andere belangrijke zaken.

4. Verkoop spullen die je niet meer nodig hebt

In plaats van oude spullen weggooien, kun je er ook voor kiezen om deze te verkopen. Hierdoor kun je nog wat geld terugkrijgen voor spullen die je toch niet meer gebruikt. Dit geld kun je weer gebruiken voor je verhuizing of voor het kopen van nieuwe spullen en je bent meteen van je oude rommel af. Gebruik hiervoor apps als Marktplaats of Vinted om oude spullen of kleren te verkopen.

Meer weten over goedkope verhuisdiensten? Neem contact op met Actie Verhuizingen

Heb je binnenkort een verhuizing naar Breda, Tilburg, Den Bosch, Rijen of Gilze op de planning staan en wil jij deze ook zo goedkoop mogelijk gaan organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over geschikte verhuisdata en hoe we jouw spullen zo goedkoop mogelijk kunnen verhuizen.