Mogelijkheid tot extra services

Verhuizen met Actie Verhuizingen was nog nooit zo zorgeloos, dankzij onze deskundige verhuizers en services die we aanbieden.

Verhuizen vanaf €250 per verhuizing!

We zijn een zeer vakkundig verhuisbedrijf met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U verhuist al vanaf €250!

Vakkundig, modern en veilig verhuisbedrijf

Bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing. We verhuizen ook bij u in de regio!

Altijd goed bereikbaar

Heeft u brandende vragen? Neem contact op met onze verhuisadviseurs. Bij Actie Verhuizingen staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Laat uw bedrijfsverhuizing over aan Actie Verhuizingen

Bij Actie Verhuizingen staan uw wensen altijd centraal. Zeker bij een bedrijfsverhuizing is dit van essentieel belang. Een bedrijfsverhuizing vraagt net wat meer kennis en daarnaast een professionele aanpak. Een bedrijfsverhuizing is iets waar we vaak tegen op zien. Het vergt veel werk en tijd. Bij Actie Verhuizingen is de verhuizing van uw bedrijf in goede handen. Op efficiënte wijze zorgen wij ervoor dat uw verhuizing veilig en volledig schadevrij verloopt. Met behulp van een realistische planning weet u precies waar u aan toe bent, en zorgen wij dat de verhuisdag soepel en snel verloopt.

De verhuizing van uw bedrijf, kantoor of instelling kunt u door de ervaren en deskundige verhuizers van Actie Verhuizingen goedkoop laten uitvoeren. Een bedrijfsverhuizing hoeft niet perse van het ene pand naar het andere pand te betekenen. Uiteraard kunnen wij uw bedrijfsverhuizing ook binnen uw huidige pand verzorgen. Mocht u dus uw bedrijf uitbreiden dan kunnen wij ook hierbij ondersteuning aanbieden. Zoals al eerder aangegeven kunt u uiteraard ook met uw bedrijf naar een andere locatie verhuizen. In beiden gevallen starten we met een deskundig bezoek bij uw bedrijf om de wensen te bespreken. Het is namelijk zowel voor u als voor ons als verhuisbedrijf fijn om te werken met een goede en vooral haalbare planning. Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere bedrijfsverhuizingen en dankzij deze ervaring kunnen wij goed inschatten wat de organisatorische mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van uw bedrijfsbezittingen. Binnen dit plan zorgen wij er daarnaast voor dat uw bedrijf de eerst volgende werkdag na de bedrijfsverhuizing direct weer aan de slag kan.

Bedrijfsverhuizing

Naast deze plannen hoort een overzicht met alle kosten op een rij. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Naast onze expertise kunt u ook gebruik maken van diverse hulpmiddelen voor uw bedrijfsverhuizing. We beschikken over vrachtwagens waarin alles aanwezig. Denk hierbij aan verhuisliften, rolcontainers, meubelrollers, computerboxen en archiefkarren.

 

Vraag direct een offerte voor uw bedrijfsverhuizing aan!

Niet geheel onbelangrijk is het kostenplaatje. Naast onze expertise kunnen wij uw bedrijfsverhuizing verzorgen tegen een zeer voordelige prijs. Krijg nu duidelijk inzicht in de kosten voor uw bedrijfsverhuizing en vraag een gratis offerte aan via onze website. Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot uw bedrijfsverhuizing, kunt u onze verhuisdeskundigen ook telefonisch bereiken. Heeft u andere vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar.

Betrouwbaar en snel uw bedrijfsverhuizing door Actie Verhuizingen

We nemen graag de planning voor uw bedrijfsverhuizing uit handen, en zorgen dat de gehele verhuizing snel en zorgeloos verloopt. We hebben al meer dan 12 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsverhuizingen. Dankzij deze ervaring weten wij bij uitstek in te schatten wat de mogelijkheden zijn om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer u kiest voor de expertise van Actie Verhuizingen bent u verzekerd van een bedrijfsverhuizing zonder zorgen. Kenmerkend voor onze bedrijfsverhuizingen:

Goedkope bedrijfsverhuizing

Goedkoop

Een bedrijfsverhuizing hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo kunt u bij ons uw bedrijfsverhuizing al vanaf €250 uit laten voeren. Hierbij wordt u drie uur geholpen door één van onze professionele verhuizers met verhuiswagen. Mocht dit niet voldoende zijn voor uw bedrijfsverhuizing, kunt u ook eenvoudig meer verhuizers inhuren. Voor een bedrijfsverhuizing kunt u vanaf €22,50 onze vakkundige verhuizers inhuren per uur.

Deskundige bedrijfsverhuizing

Deskundig

Onze ervaren en deskundige verhuizers zijn gemotiveerd om uw bedrijfsverhuizing in goede banen te leiden. Dankzij de jarenlange ervaring in de verhuiswereld hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bedrijfsverhuizing. Wij schatten goed in wat de organisatorische mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van uw bedrijfsbezittingen.

Snelle bedrijfsverhuizing

Snel

Wij begrijpen bij Actie Verhuizingen dat een bedrijfsverhuizing vooral snel en efficiënt uitgevoerd moet worden, zodat uw medewerkers snel weer gebruik kunnen maken van hun vertrouwde werkplekken. Dankzij een duidelijke projectplanning die we aan de hand van uw wensen samenstellen, zorgen we dat er tijdens uw bedrijfsverhuizing niets aan het toeval wordt overgelaten. Op deze manier kan uw bedrijfsverhuizing snel worden uitgevoerd.

Betrouwbaar

Uw bedrijfsverhuizing is bij Actie Verhuizingen in goede handen. Onze gediplomeerde verhuizers zorgen ervoor dat uw bedrijfsbezittingen efficiënt en veilig naar het nieuwe adres worden verhuisd. Daarbij houden wij rekening met uw wensen en zorgen we ervoor dat we u zoveel mogelijk ontzorgen wat betreft uw bedrijfsverhuizing.

Waarom een bedrijfsverhuizing via Actie Verhuizingen?

Of het nu gaat om een interne verhuizing of een complete bedrijfsverhuizing, bij Actie Verhuizingen hebben we altijd voldoende mankracht met de nodige kennis voor u klaar staan. Naast een vakkundig team, wilt u natuurlijk ook een betaalbaar bedrijfsverhuizing. Daarom is Actie Verhuizingen voor u de juiste partij om uw bedrijfsverhuizing aan uit te besteden. Met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding zorgen wij dat u en uw medewerkers zonder onnodige onderbrekingen kunnen doorwerken. Bovendien worden uw bezittingen veilig vervoerd en zijn deze tijdens de bedrijfsverhuizing verzekerd.

Onze deskundige verhuizers werken volgens een duidelijk draaiboek. Aan de hand daarvan verloopt uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos. Om precies te weten waar u aan toe bent, kunt u geheel vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen. Na de offerte aanvraag, komen we graag bij uw langs om een gerichte taxatie uit te voeren. Aan de hand hiervan kunnen wij voor dusver mogelijk een prijsindicatie geven zodat u precies weet waar u aan toe bent met uw bedrijfsverhuizing. Na uw akkoord stellen we gezamenlijk een checklist op en maken we een gedetailleerde planning. Op deze manier laten wij uw bedrijfsverhuizing snel en veilig verlopen.

Overige diensten Actie Verhuizingen

Actie Verhuizen is bij uitstek het verhuisbedrijf die u volledig ontlast bij uw bedrijfsverhuizing. Naast bedrijfsverhuizingen bieden wij ook allerlei andere diensten en services aan:

Mocht u nog vragen hebben over bedrijfsverhuizingen, neem dan gerust contact met ons op! De verhuisdeskundigen van Actie Verhuizingen staan voor u klaar om u van alle informatie te voorzien. Via onze website of telefonisch kunt u volledig gratis een offerte aanvragen. Na ontvangst stellen wij een duidelijk overzicht met alle kosten voor uw bedrijfsverhuizing.

Call Now Button