Mogelijkheid tot extra services

Verhuizen met Actie Verhuizingen was nog nooit zo zorgeloos, dankzij onze deskundige verhuizers en services die we aanbieden.

Verhuizen vanaf €250 per verhuizing!

We zijn een zeer vakkundig verhuisbedrijf met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U verhuist al vanaf €250!

Vakkundig, modern en veilig verhuisbedrijf

Bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing. We verhuizen ook bij u in de regio!

Altijd goed bereikbaar

Heeft u brandende vragen? Neem contact op met onze verhuisadviseurs. Bij Actie Verhuizingen staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Werkwijze van Actie Verhuizingen

Actie Verhuizingen heeft al meer dan tien jaar ervaring met het verzorgen en uitvoeren van verhuizingen. Als verhuisbedrijf vervoeren we niet alleen inboedels van A naar B in Breda, maar door heel Nederland. Onze verhuizers werken altijd aan de hand van een overzichtelijke verhuisplanning, waardoor ze uw verhuizing zonder problemen uit kunnen voeren.

Om inzicht te krijgen in de kosten van uw verhuizing kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Na de aanvraag van deze offerte, komt er een van de verhuisadviseurs van Actie Verhuizingen bij u thuis langs om een gerichte taxatie uit te voeren. Op basis van deze taxatie maken wij bij Actie Verhuizingen een gerichte prijsindicatie voor u. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Na uw akkoord stellen we een gedetailleerde verhuisplanning op. De verhuizers van Actie Verhuizingen zullen uw persoonlijke bezittingen veilig en snel naar de nieuwe locatie vervoeren, waarbij uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd is. Tijdens de verhuisdag nemen we al uw zorgen uit handen en gaan we pas naar huis als u helemaal tevreden bent.

Vraag direct een offerte voor uw verhuizing aan!

Niet geheel onbelangrijk is het kostenplaatje. Naast onze expertise kunnen wij uw verhuizing verzorgen tegen een zeer voordelige prijs. Krijg nu duidelijk inzicht in de kosten voor uw verhuizing en vraag een gratis offerte aan via onze website. Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot uw verhuizing, kunt u onze verhuisdeskundigen ook telefonisch bereiken. Heeft u andere vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar.

Onze tarieven

Als u uw verhuizing uit wilt laten voeren door Actie Verhuizingen, dan kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen. We kunnen ze bij u thuis bezorgen, dat zal enkele weken voor de verhuizing plaatsvinden. Na de verhuizing komen we de verhuisdozen ook weer bij u thuis ophalen. Op deze manier bent u voorzien van stevige verhuisdozen en worden uw persoonlijke bezittingen goed beschermd. Ondanks dat Actie Verhuizingen gevestigd is in Breda, verzorgen we verhuizingen in heel Nederland. U kunt uw gehele verhuizing bij Actie Verhuizingen al uit laten voeren vanaf €250,-, maar het is uiteraard ook mogelijk om een gedeelte aan ons uit te besteden.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift Minimaal 3 uur Overuren
+

€250,-

inclusief BTW

€22,50
   +

€375,-

inclusief BTW

€45,-
    +

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

   + + 

€425,-

inclusief BTW

€95,-
    + +

€550,-

inclusief BTW

€117,50

 

Overige verhuisdiensten

Als professioneel verhuisbedrijf bieden we verschillende soorten verhuisdiensten en -services aan. U kunt bij Actie Verhuizingen uw gehele verhuizing uit besteden, maar u kunt ook slechts een gedeelte door ons uit laten voeren. Bekijk hieronder snel ons brede aanbod:

 

Call Now Button