Verhuizing Wageningen

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Verhuizing Wageningen

Verhuizen in Wageningen is niet ieders favoriete karwei. Maak het uzelf gemakkelijk door verhuizingen van en naar Wageningen te laten doen voor Verhuis Veilig. Met meer dan 10 jaar ervaring en onze verhuizers zorgen wij ervoor dat uw kostbare inboedel veilig van A naar B wordt verhuisd. Verhuis Veilig staat in Wageningen voor u klaar om u te helpen! Wij nemen de zorg van het verhuizen in Wageningen voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen doorgeven waar u uw spullen wilt hebben in uw nieuwe woning en wij regelen de rest. Verhuizen in Wageningen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Verhuizen in Wageningen

Wij garanderen dat u spullen volledig beschermd zijn. Ons team bestaat uit gediplomeerde verhuizers die professioneel te werk gaan. Wanneer er in het uitzonderlijke geval toch iets gebeurd, bent u bij Verhuis Veilig volledig verzekerd. In onze vrachtwagens is alles aanwezig voor een complete verhuizing in Wageningen. Hierbij kunt u denken aan dekens, rolcontainers, steekwagens en dergelijke. Tevens is het mogelijk om alleen verhuizers in te huren. U kunt al uw wensen doorgeven. Wij nemen al uw zorgen uit handen om uw verhuizing in Wageningen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.  

Verhuisbedrijf Wageningen, Verhuizers slechts €17,50 per uur

Om verhuizen in Wageningen nog soepeler te laten verlopen kunt u gebruik maken van de extra services van Verhuis Veilig. Denk hierbij aan de gratis verhuisdozen service. De verhuisdozen worden enkele weken voor de verhuizing bij u thuis bezorgd zodat uw spullen gemakkelijk en veilig verplaatst kunnen worden. Na de verhuizing worden de verhuisdozen weer opgehaald. Met al meer dan 10 jaar ervaring in verhuizingen, zijn wij een erkend verhuisbedrijf in Wageningen en omstreken. U kunt onze vakkundige verhuizers per uur inhuren, dit kost slechts €17,50 per verhuizer per uur. Wilt u twee verhuizers? Dat kost maar €32,50 per uur. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.