Mogelijkheid tot extra services

Verhuizen met Actie Verhuizingen was nog nooit zo zorgeloos, dankzij onze deskundige verhuizers en services die we aanbieden.

Verhuizen vanaf €250 per verhuizing!

We zijn een zeer vakkundig verhuisbedrijf met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U verhuist al vanaf €250!

Vakkundig, modern en veilig verhuisbedrijf

Bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing. We verhuizen ook bij u in de regio!

Altijd goed bereikbaar

Heeft u brandende vragen? Neem contact op met onze verhuisadviseurs. Bij Actie Verhuizingen staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf in Zeeland?

Wanneer u gaat verhuizen naar Zeeland dient er veel geregeld te worden. Het uitbesteden van uw verhuizing is een van de dingen die erg prettig is om uit te besteden. Dit is namelijk iets wat in de regel erg veel tijd kost en wat soms veel stress kan opleveren. Door uw verhuizing uit te besteden aan ctie Verhuizingen, weet u dat de verhuizing in goede banen geleid wordt en dat u hier verder bijna geen omkijken meer naar heeft. Het enige wat u hoeft te doen, is aan te geven wat het oude en het nieuwe adres is en wij verzorgen de rest. Van het opslaan en vervoeren van meubelen, tot aan het schoonmaken van het oude en nieuwe pand. Alles nemen wij voor u uit handen, waardoor u onbezorgd aan uw verhuizing kunt beginnen.

Verhuisbedrijf Breda

Bedrijfsverhuizing naar Zeeland

Gaat uw bedrijf verhuizen naar Zeeland en wilt u dat dit volledig voor u uit handen genomen wordt? Neem dan contact op met Actie Verhuizingen. Wij dragen er zorg voor dat uw oude pand wordt leeggeruimd, en vervoeren de meubels en de overige inrichting veilig en snel naar het nieuwe pand. Hierbij kunnen we tevens het oude pand schoonmaken, evenals het nieuwe pand, waardoor u alles schoon en netjes achterlaat.

Waarom een verhuizing met verhuisbedrijf Zeeland?

Goedkoop verhuisbedrijf Breda

Goedkoop verhuisbedrijf Zeeland

Actie Verhuizingen biedt betaalbare verhuizingen aan. Zo kunt u uw verhuizing al door ons verhuisbedrijf in Zeeland laten regelen vanaf €250,-. Voor dit bedrag wordt u door één van onze deskundige verhuizers met verhuiswagens voor drie uur lang geholpen. Ook kunt u bij verhuisbedrijf in Zeeland verhuizers inhuren vanaf €22,50 per uur.

Vakkundig verhuisbedrijf Breda

Vakkundig verhuisbedrijf Zeeland

Ons verhuisbedrijf in Zeeland werkt met ervaren en gemotiveerde verhuizers die uw verhuizing in goede banen kunnen leiden. We beschikken over goede organisatorische vaardigheden om alle mogelijkheden in te schatten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizingen in Zeeland, kan ons verhuisbedrijf in Zeeland alle ondersteuning bieden die u nodig hebt.

Snel verhuisbedrijf Breda

Snel verhuisbedrijf Zeeland

Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen begrijpt dat u uw verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk wil laten verlopen. Ons verhuisbedrijf in Zeeland maakt een projectplanning voor uw verhuizing, hierdoor laten we niks aan het toeval over. Het enige wat u hoeft te doen is het doorgeven van uw wensen, Actie Verhuizingen doet de rest.

Professioneel verhuisbedrijf Breda

Professioneel verhuisbedrijf Zeeland

De gediplomeerde verhuizers van ons verhuisbedrijf in Zeeland verhuizen uw bezittingen veilig naar uw nieuwe woonadres. Ze denken graag met u mee om zo aan al uw wensen te voldoen. Met verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u verzekerd van een professionele verhuizing in Zeeland.

Kosten van ons verhuisbedrijf Zeeland

Ons verhuisbedrijf in Zeeland bieden verhuizingen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u bij ons al verhuizen vanaf €250, waarbij u drie uur lang wordt geholpen door één van onze gediplomeerde verhuizers met een verhuiswagen. Ook is het mogelijk om een verhuislift bij ons verhuisbedrijf in Zeeland te huren. Bekijk hiernaast onze tarieven:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. 
Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen. 

Kies verhuisbedrijf Zeeland voor uw verhuizing

Met meer dan 10 jaar ervaring in verhuizingen, zijn we een bekend verhuisbedrijf in Zeeland en omstreken. Ons doel is om het beste verhuisbedrijf in Zeeland en de rest van Nederland te worden. We zetten die extra stap voor u en streven ernaar om u volledig te ontzorgen tijdens uw verhuizing.


Naast snel en efficiënt is verhuisbedrijf Actie Verhuizingen in Zeeland ook veilig. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met rolcontainers, steekwagens, spanbanden en sealrollen. Bovendien zijn uw bezittingen verzekerd tijdens de gehele verhuizing.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift Minimaal 3 uur Overuren
 + 

€250,-

inclusief BTW

€22,50
   + 

€375,-

inclusief BTW

€45,-
    + 

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

   + + 

€425,-

inclusief BTW

€95,-
     + + 

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Overige diensten verhuisbedrijf Zeeland

Verhuist u binnenkort binnen of naar Zeeland? Dan kunt u een deel of uw gehele verhuizing door ons verhuisbedrijf in Zeeland verzekerd en veilig laten regelen. Actie Verhuizingen neemt graag al uw zorgen uit handen met de volgende diensten die we aanbieden:

Particuliere verhuizing met verhuisbedrijf Zeeland

Voor uw particuliere verhuizing bent u bij ons verhuisbedrijf in Zeeland aan het juiste adres. Als specialist in Zeeland zorgen we voor overzicht en nemen we al uw zorgen uit handen. Bovendien is uw inboedel altijd verzekerd tijdens de verhuizing.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg snel inzicht in het kostenplaatje van uw verhuizing. Of u nu van, naar of binnen Zeeland verhuist, ons verhuisbedrijf in Zeeland ondersteunt u waar mogelijk.

Bekijk hier onze particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizing met verhuisbedrijf Zeeland

De verhuizing van uw kantoor of bedrijf kunt u door de ervaren verhuizers van Actie Verhuizingen uitstekend laten uitvoeren. Een bedrijfsverhuizing betekent niet per se een verhuizing van het ene pand naar het andere pand. Uiteraard kan ons verhuisbedrijf in Zeeland ook een bedrijfsverhuizing binnen uw huidige pand verzorgen. We vinden het belangrijk dat we werken met een realistische en haalbare planning, zodat uw werkprocessen zoveel mogelijk door kunnen gaan en overlast voor uw medewerkers geminimaliseerd kan worden.

Bekijk hier onze bedrijfsverhuizingen

Seniorenverhuizing met verhuisbedrijf Zeeland

Actie Verhuizingen doet de laatste jaren ook steeds meer seniorenverhuizingen in Zeeland. Hierbij zijn onze verhuizers gemotiveerd om uw seniorenverhuizing zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ze denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen efficiënt en veilig vervoerd worden naar uw nieuwe woning. Ons verhuisbedrijf in Zeeland zet graag die extra stap om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Bekijk hier onze seniorenverhuizingen

Studentenverhuizing met verhuisbedrijf Zeeland

Zeeland is een van de gezelligste studentensteden van Nederland waar je een mooie studententijd kan beleven. Ons verhuisbedrijf in Zeeland weet als geen ander dat deze studententijd ook veel geld kost. Om deze reden zijn we er van overtuigd dat een studentenverhuizing vooral goedkoop moet zijn. Professioneel verhuizen hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Actie Verhuizingen in Zeeland is dus de ideale partij voor jouw studentenverhuizing naar, van of binnen Zeeland.

Bekijk hier onze studentenverhuizingen

Internationale verhuizing met verhuisbedrijf Zeeland

Verhuizen is geen dagelijkse bezigheid en al helemaal niet naar een ander land. Daarom staan onze verhuisexperts voor u klaar met adviezen en informatie. Als u bijvoorbeeld van Zeeland naar het buitenland verhuist, zowel binnen als buiten de EU, dan verzorgen we graag uw internationale verhuizing tot in de puntjes.

Bekijk hier onze internationale verhuizingen

Services verhuisbedrijf Zeeland

Actie Verhuizingen maakt een eind aan tijdrovende en stressvolle verhuizingen. We verhuizen u goedkoop naar Zeeland en omstreken. Om uw verhuizing nog zorgelozer te maken biedt ons verhuisbedrijf in Zeeland ook extra services aan die u toe kunt voegen aan uw verhuizing:

Als u vragen heeft of meer informatie wil over een verhuizing naar Zeeland, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze deskundige verhuisexperts staan voor u klaar om al uw vragen te voorzien van de juiste antwoorden. Via onze website of via telefonisch contact kunt u volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Call Now Button