Mogelijkheid tot extra services

Verhuizen met Actie Verhuizingen was nog nooit zo zorgeloos, dankzij onze deskundige verhuizers en services die we aanbieden.

Verhuizen vanaf €250 per verhuizing!

We zijn een zeer vakkundig verhuisbedrijf met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U verhuist al vanaf €250!

Vakkundig, modern en veilig verhuisbedrijf

Bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing. We verhuizen ook bij u in de regio!

Altijd goed bereikbaar

Heeft u brandende vragen? Neem contact op met onze verhuisadviseurs. Bij Actie Verhuizingen staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wij helpen u te verhuizen naar Tilburg

Actie Verhuizingen helpt u graag met het verhuizen van of naar Tilburg. Of u nu op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen met een seniorenverhuizing, een bedrijfsverhuizing, een particuliere verhuizing of zelfs een internationale verhuizing, wij kunnen u helpen met alle soorten verhuizingen. Onze verhuizers nabij Tilburg zijn stuk voor stuk professionals en zorgen voor een een onberispelijke verhuisservice nabij Tilburg.

Wanneer u gaat verhuizen, moet u natuurlijk eerst al uw spullen inpakken. Hier kunnen wij u niet direct bij helpen, maar wij kunnen u wel van het juiste materiaal verschaffen. Als u gaat verhuizen naar Tilburg, is het bijvoorbeeld fijn als u uw spullen veilig in kunt pakken in stevige dozen. Onze verhuizers bij Tilburg bieden namelijk een verhuisdozen service wanneer u voor Actie Verhuizers kiest. Zo weet u zeker dat u de beste verhuisdozen hebt om mee te verhuizen naar Tilburg.

.

Verhuisbedrijf Breda

Verhuizen naar of vanuit Dordrecht met ons verhuisbedrijf

Wanneer u gebruik maakt van onze verhuisservice bij Tilburg, kunt u erop gerust zijn dat wij altijd de beste kwaliteit leveren. Onze verhuizers in Tilburg zijn professionals en gaan altijd uiterst zorgvuldig met uw inboedel om. Daarbij is uw inboedel verzekerd tijdens het verhuizen, waardoor uw spullen altijd veilig zijn. Of u nu gaat verhuizen van of naar Tilburg, wij kunnen u helpen. Wij hebben namelijk een zeer groot werkgebied en kunnen u van of naar vrijwel iedere locatie verhuizen.

Waarom een verhuizing met verhuisbedrijf Tilburg?

Goedkoop verhuisbedrijf Breda

Goedkoop verhuisbedrijf Tilburg

Actie Verhuizingen biedt betaalbare verhuizingen aan. Zo kunt u uw verhuizing al door ons verhuisbedrijf in Tilburg laten regelen vanaf €250,-. Voor dit bedrag wordt u door één van onze deskundige verhuizers met verhuiswagens voor drie uur lang geholpen. Ook kunt u bij verhuisbedrijf in Tilburg verhuizers inhuren vanaf €22,50 per uur.

Vakkundig verhuisbedrijf Breda

Vakkundig verhuisbedrijf Tilburg

Ons verhuisbedrijf in Tilburg werkt met ervaren en gemotiveerde verhuizers die uw verhuizing in goede banen kunnen leiden. We beschikken over goede organisatorische vaardigheden om alle mogelijkheden in te schatten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizingen in Tilburg, kan ons verhuisbedrijf in Tilburg alle ondersteuning bieden die u nodig hebt.

Snel verhuisbedrijf Breda

Snel verhuisbedrijf Tilburg

Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen begrijpt dat u uw verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk wil laten verlopen. Ons verhuisbedrijf in Tilburg maakt een projectplanning voor uw verhuizing, hierdoor laten we niks aan het toeval over. Het enige wat u hoeft te doen is het doorgeven van uw wensen, Actie Verhuizingen doet de rest.

Professioneel verhuisbedrijf Breda

Professioneel verhuisbedrijf Tilburg

De gediplomeerde verhuizers van ons verhuisbedrijf in Tilburg verhuizen uw bezittingen veilig naar uw nieuwe woonadres. Ze denken graag met u mee om zo aan al uw wensen te voldoen. Met verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u verzekerd van een professionele verhuizing in Tilburg.

Kosten van ons verhuisbedrijf Tilburg

Ons verhuisbedrijf in Tilburg bieden verhuizingen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u bij ons al verhuizen vanaf €250, waarbij u drie uur lang wordt geholpen door één van onze gediplomeerde verhuizers met een verhuiswagen. Ook is het mogelijk om een verhuislift bij ons verhuisbedrijf in Tilburg te huren. Bekijk hiernaast onze tarieven:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. 
Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen. 

Kies verhuisbedrijf Tilburg voor uw verhuizing

Met meer dan 10 jaar ervaring in verhuizingen, zijn we een bekend verhuisbedrijf in Tilburg en omstreken. Ons doel is om het beste verhuisbedrijf in Tilburg en de rest van Nederland te worden. We zetten die extra stap voor u en streven ernaar om u volledig te ontzorgen tijdens uw verhuizing.


Naast snel en efficiënt is verhuisbedrijf Actie Verhuizingen in Tilburg ook veilig. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met rolcontainers, steekwagens, spanbanden en sealrollen. Bovendien zijn uw bezittingen verzekerd tijdens de gehele verhuizing.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift Minimaal 3 uur Overuren
 + 

€250,-

inclusief BTW

€22,50
   + 

€375,-

inclusief BTW

€45,-
    + 

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

   + + 

€425,-

inclusief BTW

€95,-
     + + 

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Overige diensten verhuisbedrijf Tilburg

Verhuist u binnenkort binnen of naar Tilburg? Dan kunt u een deel of uw gehele verhuizing door ons verhuisbedrijf in Tilburg verzekerd en veilig laten regelen. Actie Verhuizingen neemt graag al uw zorgen uit handen met de volgende diensten die we aanbieden:

Particuliere verhuizing met verhuisbedrijf Tilburg

Voor uw particuliere verhuizing bent u bij ons verhuisbedrijf in Tilburg aan het juiste adres. Als specialist in Tilburg zorgen we voor overzicht en nemen we al uw zorgen uit handen. Bovendien is uw inboedel altijd verzekerd tijdens de verhuizing.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg snel inzicht in het kostenplaatje van uw verhuizing. Of u nu van, naar of binnen Tilburg verhuist, ons verhuisbedrijf in Tilburg ondersteunt u waar mogelijk.

Bekijk hier onze particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizing met verhuisbedrijf Tilburg

De verhuizing van uw kantoor of bedrijf kunt u door de ervaren verhuizers van Actie Verhuizingen uitstekend laten uitvoeren. Een bedrijfsverhuizing betekent niet per se een verhuizing van het ene pand naar het andere pand. Uiteraard kan ons verhuisbedrijf in Tilburg ook een bedrijfsverhuizing binnen uw huidige pand verzorgen. We vinden het belangrijk dat we werken met een realistische en haalbare planning, zodat uw werkprocessen zoveel mogelijk door kunnen gaan en overlast voor uw medewerkers geminimaliseerd kan worden.

Bekijk hier onze bedrijfsverhuizingen

Seniorenverhuizing met verhuisbedrijf Tilburg

Actie Verhuizingen doet de laatste jaren ook steeds meer seniorenverhuizingen in Tilburg. Hierbij zijn onze verhuizers gemotiveerd om uw seniorenverhuizing zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ze denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen efficiënt en veilig vervoerd worden naar uw nieuwe woning. Ons verhuisbedrijf in Tilburg zet graag die extra stap om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Bekijk hier onze seniorenverhuizingen

Studentenverhuizing met verhuisbedrijf Tilburg

Tilburg is een van de gezelligste studentensteden van Nederland waar je een mooie studententijd kan beleven. Ons verhuisbedrijf in Tilburg weet als geen ander dat deze studententijd ook veel geld kost. Om deze reden zijn we er van overtuigd dat een studentenverhuizing vooral goedkoop moet zijn. Professioneel verhuizen hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Actie Verhuizingen in Tilburg is dus de ideale partij voor jouw studentenverhuizing naar, van of binnen Tilburg.

Bekijk hier onze studentenverhuizingen

Internationale verhuizing met verhuisbedrijf Tilburg

Verhuizen is geen dagelijkse bezigheid en al helemaal niet naar een ander land. Daarom staan onze verhuisexperts voor u klaar met adviezen en informatie. Als u bijvoorbeeld van Tilburg naar het buitenland verhuist, zowel binnen als buiten de EU, dan verzorgen we graag uw internationale verhuizing tot in de puntjes.

Bekijk hier onze internationale verhuizingen

Services verhuisbedrijf Tilburg

Actie Verhuizingen maakt een eind aan tijdrovende en stressvolle verhuizingen. We verhuizen u goedkoop naar Tilburg en omstreken. Om uw verhuizing nog zorgelozer te maken biedt ons verhuisbedrijf in Tilburg ook extra services aan die u toe kunt voegen aan uw verhuizing:

Als u vragen heeft of meer informatie wil over een verhuizing naar Tilburg, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze deskundige verhuisexperts staan voor u klaar om al uw vragen te voorzien van de juiste antwoorden. Via onze website of via telefonisch contact kunt u volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Call Now Button