Mogelijkheid tot extra services

Verhuizen met Actie Verhuizingen was nog nooit zo zorgeloos, dankzij onze deskundige verhuizers en services die we aanbieden.

Verhuizen vanaf €250 per verhuizing!

We zijn een zeer vakkundig verhuisbedrijf met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U verhuist al vanaf €250!

Vakkundig, modern en veilig verhuisbedrijf

Bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing. We verhuizen ook bij u in de regio!

Altijd goed bereikbaar

Heeft u brandende vragen? Neem contact op met onze verhuisadviseurs. Bij Actie Verhuizingen staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Verhuis nu met verhuisbedrijf Roermond

Actie Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Roermond dat het gehele verhuisproces of slechts een gedeelte van u kan overnemen. We zijn een verhuisbedrijf in Roermond dat inspeelt op de wensen van onze klanten. We ondersteunen u bij uw verhuizing waar mogelijk en maken uw verhuizing zorgeloos. We kunnen de gehele planning en het hele verhuisproces van u overnemen, maar een deel van het proces is ook mogelijk. We helpen desgewenst ook mee met de (de)montage van uw meubels. Door onze ervaring als verhuisbedrijf Roermond is geen enkele klus een probleem voor ons. We zorgen ervoor dat uw verhuisproces soepel en vlot verloopt. Dit geldt voor elke locatie, als u boven in een flat woont verhuist ons verhuisbedrijf Roermond u uiteraard ook!

Vraag nu een offerte aan voor uw verhuizing in Roermond

Heeft u interesse in verhuisbedrijf Roermond of wilt u meer informatie? Bij Actie Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor een ervaren, snelle en voordelige verhuizing. Schroom dan niet en neem snel contact met de verhuisspecialisten van Actie Verhuizingen op. Ze staan graag voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Waarom verhuizen met verhuisbedrijf Roermond?

Betrouwbaar verhuisbedrijf

Professioneel verhuisbedrijf Roermond

Actie Verhuizingen beschikt over moderne verhuisapparatuur en levert verhuisservices die uw verhuizing gemakkelijker maken. Samen met onze gecertificeerde verhuizers zorgen we voor een zorgeloze verhuizing. Zo kunnen we als verhuisbedrijf in Roermond een geheel verzorgde en professionele verhuisservice aanbieden.

Goedkoop verhuisbedrijf

Goedkoop verhuisbedrijf Roermond

Vanaf €250,- kunt u uw verhuizing laten regelen bij Actie Verhuizingen. Als verhuisbedrijf Roermond verhuizen we u dus tegen een laag tarief. Ondanks onze voordelige tarieven, leveren we uitstekende kwaliteit. Zo bieden we als verhuisbedrijf in Roermond een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Snel verhuisbedrijf

Efficiënt verhuisbedrijf Roermond

Als verhuisbedrijf in Roermond begrijpen we dat u uw verhuizing het liefst zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Om dit te kunnen realiseren, werken we met een projectplanning. Op deze wijze kunnen we uw verhuizing snel en soepel uitvoeren en nemen we al uw verhuiszorgen uit handen.

Deskundig verhuisbedrijf

Vakkundig verhuisbedrijf Roermond

Verhuisbedrijf Roermond heeft vakkundige verhuizers in dienst die ervaren zijn in het uitvoeren en regelen van verhuizingen. Daarnaast hebben ze veel vakkundige kennis die goed van pas komt bij verschillende taken en klussen die bij een verhuizing komen kijken. Met ons vakkundige verhuisbedrijf in Roermond bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

Tarieven van verhuisbedrijf Roermond

Hoewel een verhuizing een grote ingreep is, hoeft het natuurlijk geen grote uitgave te zijn. Als verhuisbedrijf in Roermond zijn we van mening dat verhuizen voor iedereen betaalbaar moet zijn. Bij Actie Verhuizingen ontvangt u uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs. Bekijk hiernaast onze tarieven:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. 
Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen. 

Laat uw verhuizing over aan verhuisbedrijf Roermond

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Roermond? Actie Verhuizingen is als verhuisbedrijf in Roermond en omgeving actief. Ons verhuisbedrijf Roermond levert uitstekende kwaliteit, we zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt bij uw verhuizing. Als verhuisbedrijf in Roermond bieden we onze verhuisservice uiteraard ook aan buiten dit gebied. Neem hiervoor contact op met onze verhuisadviseurs en ontdek uw mogelijkheden bij Actie Verhuizingen. Ook voor de kosten hoeft u het niet te laten om ons in te huren, we zijn namelijk niet duur! Naast particuliere verhuizingen, bieden we als verhuisbedrijf in Roermond ook verhuizingen aan voor bedrijven, senioren of studenten.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift Minimaal 3 uur Overuren
 + 

€250,-

inclusief BTW

€22,50
   + 

€375,-

inclusief BTW

€45,-
    + 

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

   + + 

€425,-

inclusief BTW

€95,-
     + + 

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Overige diensten verhuisbedrijf Roermond

Gaat u binnenkort naar, van of binnen Roermond verhuizen en bent u nog op zoek naar een verhuisbedrijf in Roermond? Actie Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Roermond dat maatwerk levert als het gaat om verhuizen. Voor alle verhuizingen in de regio Roermond staat Actie Verhuizingen voor u klaar. Bekijk hieronder snel ons aanbod en kijk wat het beste bij uw wensen past!

Particuliere verhuizing met verhuisbedrijf Roermond

Gaat u van, naar of binnen Roermond verhuizen? Actie Verhuizingen staat klaar om u hierbij te helpen. Als verhuisbedrijf in Roermond verzorgen we uw verhuizing zo snel mogelijk op vakkundige en zorgvuldige wijze tegen een laag tarief. Ervaar nu een zorgeloze verhuizing met Actie Verhuizingen en maak gebruik van onze aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding!

Bekijk hier onze particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizing met verhuisbedrijf Roermond

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij Actie Verhuizingen terecht. Als verhuisbedrijf in Roermond kunnen we uw bedrijf verhuizen naar een ander pand of binnen hetzelfde pand. We verzorgen alle bedrijfsverhuizingen op efficiënte en betaalbare wijze. Zo kunnen u en uw medewerkers snel weer verder met de dagelijkse gang van zaken.

Bekijk hier onze bedrijfsverhuizingen

Seniorenverhuizing met verhuisbedrijf Roermond

Actie Verhuizingen heeft als verhuisbedrijf in Roermond ook ervaring met seniorenverhuizingen. Verhuizingen kosten veel mentale en fysieke energie en kan zorgen voor stress. Ons verhuisbedrijf in Roermond ondersteunt senioren bij hun verhuizing en nemen hierbij alle verhuiszorgen uit handen. Zo kan u met een gerust hart achterover leunen en snel genieten van uw nieuwe woning.

Bekijk hier onze seniorenverhuizingen

Studentenverhuizing met verhuisbedrijf Roermond

Je studententijd is een van de leukste tijden van je leven, maar kost ook veel geld. Daarom kan je bij ons verhuisbedrijf Roermond goedkoop verhuizen. We helpen je graag met de overgang naar je nieuwe kamer!

Bekijk hier onze studentenverhuizingen

Internationale verhuizing met verhuisbedrijf Roermond

Bij een internationale verhuizing komt vaak meer kijken dan bij een reguliere verhuizing. Actie Verhuizingen heeft gelukkig ook ervaring op het gebied van internationale verhuizingen. Als verhuisbedrijf in Roermond luisteren we graag naar uw wensen en stellen we een passend verhuisplan voor u op.

Bekijk hier onze internationale verhuizingen

Services verhuisbedrijf Roermond

Naast de verhuisdiensten die we als verhuisbedrijf Roermond aanbieden, bieden we ook een aantal verhuisservices aan. Bij verhuisbedrijf Roermond kunt u ook terecht voor de volgende verhuisservices:

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over Actie Verhuizingen, verhuisbedrijf in Roermond, of de verhuisdiensten en -services die we aanbieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze verhuisdeskundigen staan u graag te woord. Vraag ook meteen een vrijblijvende verhuisofferte aan en krijg inzicht in de kosten van uw verhuizing! Dit kan op onze website, maar u kunt ons hiervoor ook telefonisch bereiken. Actie Verhuizingen staat voor u klaar.

Call Now Button