Mogelijkheid tot extra services

Verhuizen met Actie Verhuizingen was nog nooit zo zorgeloos, dankzij onze deskundige verhuizers en services die we aanbieden.

Verhuizen vanaf €250 per verhuizing!

We zijn een zeer vakkundig verhuisbedrijf met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U verhuist al vanaf €250!

Vakkundig, modern en veilig verhuisbedrijf

Bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing. We verhuizen ook bij u in de regio!

Altijd goed bereikbaar

Heeft u brandende vragen? Neem contact op met onze verhuisadviseurs. Bij Actie Verhuizingen staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een van de beste verhuisbedrijven in Brabant!

Gaat u verhuizen van of naar Brabant en bent u op zoek naar een goed verhuisbedrijf nabij Brabant? Dan kunt u zeker bij Actie Verhuizingen aankloppen! Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf in Brabant en kunnen er zeker voor zorgen dat uw verhuizing soepel en gemakkelijk verloopt.

Als professioneel verhuisbedrijf in Noord-Brabant gaan wij natuurlijk zeer professioneel te werk gedurende een verhuizing in Brabant. Wij van Actie Verhuizingen zijn erg zuinig met uw spullen en behandelen deze natuurlijk ook erg zorgvuldig. Uw spullen zijn verder ook verzekerd tijdens de verhuizing, zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Verder zorgen wij er altijd voor dat de verhuizing snel en soepel verloopt.

Verhuisbedrijf Breda

Wij helpen u met verhuizen in Brabant

Wanneer u in Brabant gaat verhuizen, kunt u altijd bij ons terecht. Onze verhuis experts helpen u graag met het organiseren van een soepele en snelle verhuizing. Wij hebben dan ook verschillende verhuisdiensten en staan daarmee altijd voor u klaar. Of u nu aan de slag gaat met een bedrijfsverhuizing, een seniorenverhuizing, een internationale verhuizing, of juist een particuliere verhuizing, u kunt altijd bij ons aankloppen.

Een goedkoop verhuisbedrijf in Noord-Brabant

Verhuizen kan best duur zijn. Wij van Actie Verhuizingen begrijpen dat u misschien geen groot budget klaar hebt staan voor een verhuizing naar Brabant. Ook dan kunt u terecht bij ons. Wij zijn namelijk een relatief goedkope verhuizer in Brabant. Voor slechts €250,- komt een van onze professionele verhuizers u drie uur lang helpen, met verhuiswagen natuurlijk. Bent u benieuwd naar al onze tarieven? Die kunt u hier vinden.

Snel en soepel verhuizen met ons verhuisbedrijf in Brabant

Kwaliteit staat bij Actie Verhuizingen altijd voorop. Wij begrijpen dat verhuizen behoorlijk stressvol kan zijn en staan dan ook altijd klaar om u hiermee te helpen. Zo bieden wij verschillende services om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk ontlast wordt. U kunt zo het meeste werk aan ons overlaten en zelf ontspannen mee verhuizen.

Goede, stevige verhuisdozen zijn erg belangrijk tijdens het verhuizen. Hiermee kunt u uw spullen immers veilig van de ene plek naar de andere plek verhuizen. Wanneer u Actie Verhuizingen inschakelt, kunt u ook direct gratis gebruik maken van onze verhuisdozen service. Verder bieden wij ook een handyman service, een inpakservice en een schoonmaakservice aan.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift Minimaal 3 uur Overuren
 + 

€250,-

inclusief BTW

€22,50
   + 

€375,-

inclusief BTW

€45,-
    + 

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

   + + 

€425,-

inclusief BTW

€95,-
     + + 

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Neem contact op met ons verhuisbedrijf in Noord-Brabant

Gaat u verhuizen naar Brabant, of hebt u hulp nodig voor uw verhuizing in Brabant? Schakel dan vooral Actie Verhuizingen in! Wij helpen u immers graag met verhuizen van of naar Brabant. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust even contact op met ons.

Call Now Button