Verhuisbedrijf erkende verhuizers

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Erkende verhuizers: vertrouw uw verhuizing toe aan Actieverhuizingen

Actieverhuizingen wordt aangeraden als de beste in zijn gebied!

Over Actieverhuizingen

Actieverhuizingen is een gerenommeerd verhuisbedrijf met erkende verhuizers die u kunnen helpen bij al uw verhuisbehoeften. Met jarenlange ervaring in de branche en een team van deskundige professionals, streven wij ernaar om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Als erkend verhuisbedrijf bieden wij een scala aan diensten om aan al uw specifieke eisen te voldoen.

Wat betekent het om een erkend verhuisbedrijf te zijn?

Als erkend verhuisbedrijf voldoet Actieverhuizingen aan de strenge eisen en normen die zijn vastgesteld door de brancheorganisatie voor verhuizers. Dit betekent dat wij beschikken over de juiste certificeringen, verzekeringen en ervaring om professionele verhuisservices aan te bieden. U kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle bezittingen in veilige handen zijn.

Vraag nu een offerte aan voor uw verhuizing

Dus gaat u verhuizen binnen Nederland en bent u op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan via onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen. Bij eventuele vragen kunt u altijd contact met onze verhuisdeskundigen opnemen, ze helpen u graag.

Welke voordelen biedt een erkend verhuisbedrijf?

Als u kiest voor een erkend verhuisbedrijf zoals Actieverhuizingen, profiteert u van verschillende voordelen, waaronder: 

 

Professionele service 

Onze erkende verhuizers zijn getraind en ervaren in het uitvoeren van verhuizingen. Ze beschikken over de juiste technieken en kennis om uw eigendommen veilig te verpakken, te laden, te vervoeren en te lossen. 

 

Verzekering 

Als erkend verhuisbedrijf bieden wij een uitgebreide verzekering voor uw bezittingen tijdens het verhuisproces. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat eventuele schade of verlies gedekt is. 

 

Betrouwbaarheid 

Actieverhuizingen heeft een goede reputatie opgebouwd door betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing op tijd en volgens afspraak wordt uitgevoerd. 

 

Specialistische diensten 

Als erkend verhuisbedrijf hebben we expertise in het omgaan met speciale items, zoals antiek, kunstwerken, pianos, en meer. We beschikken over de nodige apparatuur en technieken om deze delicate bezittingen veilig te vervoeren. 

Tarieven

Dankzij onze aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding kunnen we verhuizen als een voordelig verhuisbedrijf.  Verhuis bij Actie Verhuizingen al vanaf €250,- en laat u drie uur helpen door een verhuizer met verhuiswagen. Bekijk hier onze tarieven:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Laat uw verhuizing uitvoeren door een verhuisbedrijf

Actie Verhuizingen is een deskundig verhuisbedrijf. We werken enkel met gemotiveerde verhuizers en professionele verhuismaterialen. Uw bezittingen zijn bij ons altijd in goede handen. We hebben al meer dan tien jaar ervaring als verhuisbedrijf. Het enige wat u hoeft te doen is het doorgeven van uw wensen, ons verhuisbedrijf doet de rest. We zetten graag die extra stap voor u! ervaar zelf de voordelen en neem contact met ons op.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Biedt Actieverhuizingen alleen verhuisservices?

Naast onze uitgebreide verhuisservices bieden wij ook aanvullende diensten om aan uw behoeften te voldoen. Deze omvatten: 

 

Verpakkingsservice 

Onze erkende verhuizers kunnen uw bezittingen professioneel verpakken en beschermen om ervoor te zorgen dat ze veilig worden vervoerd. 

 

Montage- en demontageservice 

Wij kunnen u helpen met het monteren en demonteren van meubels en andere items die speciale aandacht vereisen tijdens het verhuisproces. 

 

Opslagmogelijkheden 

Als u tijdelijke opslagruimte nodig heeft voor uw bezittingen, kunnen wij u voorzien van veilige en betrouwbare opslagfaciliteiten. 

Kies voor Actieverhuizingen

Als erkend verhuisbedrijf begrijpen wij de uitdagingen die gepaard gaan met een verhuizing. Ons doel is om u te voorzien van een stressvrije en efficiënte verhuiservaring. Met ons team van erkende verhuizers, hoogwaardige verpakkingsmaterialen en moderne uitrusting, kunnen wij aan al uw verhuisbehoeften voldoen. 

Wanneer u voor Actieverhuizingen kiest, kunt u er zeker van zijn dat uw bezittingen in goede handen zijn. Onze erkende verhuizers zullen zorgvuldig met uw eigendommen omgaan en ervoor zorgen dat ze veilig en op tijd op uw nieuwe locatie aankomen. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze erkende verhuisservices. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw volgende verhuizing. Vertrouw uw verhuizing toe aan Actieverhuizingen en ervaar een professionele en probleemloze verhuizing.