Verhuisbedrijf Eindhoven

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Ons verhuisbedrijf Eindhoven regelt uw verhuizing

Een verhuizing in Eindhoven is niet altijd een gemakkelijke klus. Vaak komt er meer bij kijken dan er van tevoren was gedacht. Actie Verhuizingen heeft als verhuisbedrijf in Eindhoven al meer dan tien jaar ervaring met het organiseren en uitvoeren van verhuizingen. Een verhuizing in Eindhoven is voor onze gediplomeerde verhuizers een eitje. Wij kunnen als verhuisbedrijf in Eindhoven uw complete verhuizing van deur tot deur verzorgen, of alleen helpen met het een en ander. U bepaalt zelf wat u wilt uitbesteden. Als u ons verhuisbedrijf in Eindhoven kiest, kunt u gebruik maken van onze verhuisdozen service, waar u gratis onze verhuisdozen mag gebruiken!

Vraag nu een offerte aan voor uw verhuizing in Eindhoven

Bent u geïnteresseerd in ons verhuisbedrijf in Eindhoven of wil u meer informatie? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Onze verhuisexperts staan elke dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Om een duidelijk overzicht te krijgen van de kosten van uw verhuizing in Eindhoven, kunt u een offerte aanvragen via onze website of via telefonisch contact met ons op te nemen.

Waarom verhuizen met verhuisbedrijf Eindhoven?

Betaalbaar verhuisbedrijf Eindhoven

Als verhuisbedrijf in Eindhoven voeren we uw verhuizing uit vanaf €250,-. Voor dit bedrag wordt u geholpen door één van onze professionele verhuizers met een verhuiswagen. Als u voor uw verhuizing meer mankracht nodig heeft, dan is dat uiteraard geen probleem en regelen we dat voor u. Ook kunt u een verhuislift huren vanaf €90,-. U bepaalt zelf wat u door ons laat uitvoeren en dus ook wat u uitgeeft.

Vakkundig verhuisbedrijf Eindhoven

Als verhuisbedrijf in Eindhoven werken we enkel met gemotiveerde en ervaren verhuizers die uw verhuizing uitstekend regelen en uitvoeren. We beschikken over geschikte organisatorische vaardigheden om alle mogelijkheden in te schatten. Hierdoor nemen we al uw zorgen uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende verhuizingen, bieden we u als verhuisbedrijf in Eindhoven alle ondersteuning die u nodig heeft.

Efficiënt verhuisbedrijf Eindhoven

Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen in Eindhoven snapt als geen ander dat u uw verhuizing het liefst zo snel mogelijk uitgevoerd wil hebben. Als verhuisbedrijf in Eindhoven maken we een gedetailleerd draaiboek, waardoor we niks aan het toeval over laten. U geeft uw wensen door en Actie Verhuizingen doet de rest.

Veilig verhuisbedrijf Eindhoven

Uw inboedel wordt snel en veilig naar uw nieuwe woonadres getransporteerd. De verhuizers van ons verhuisbedrijf in Eindhoven denken graag met u mee om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Uw bezittingen zijn verzekerd tijdens de gehele verhuizing. Met Actie Verhuizingen garanderen we u een veilige verhuizing in Eindhoven.

Prijzen van verhuisbedrijf Eindhoven

Actie Verhuizingen staat bekend als een voordelig verhuisbedrijf in Eindhoven met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. We voeren uw verhuizing uit vanaf €250,-, waarbij u drie uur lang beschikking heeft tot een gediplomeerde verhuizer met een verhuiswagen. Heeft u vragen over onze tarieven? Neem contact met ons op!

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Besteed uw verhuizing uit aan verhuisbedrijf Eindhoven

Wilt u een zorgeloze verhuizing? Dat kan! Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf in Eindhoven met veel ervaring in het efficiënt en veilig verhuizen van uw inboedel van deur tot deur. Ons team van gediplomeerde verhuizers zal ervoor zorgen dat u snel op uw vertrouwde bank in uw nieuwe woning zit. Daarbij bent u voor alles verzekerd als u uw verhuizing door Actie Verhuizingen in Eindhoven laat verzorgen. We staan tevens bekend als een goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven. We zetten een op maat gemaakte projectplanning uit voor uw verhuizing .

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Overige diensten verhuisbedrijf Eindhoven

Verhuist u binnenkort van, naar of binnen Eindhoven en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Eindhoven? Laat uw verhuizing dan geheel of gedeeltelijk uitvoeren door Actie Verhuizingen. We nemen graag al uw zorgen uit handen om u een stressvrije verhuizing te bezorgen met de volgende diensten die we aanbieden:

Goedkoop en zonder zorgen verhuizen met ons verhuisbedrijf in Eindhoven. Met meer dan tien jaar ervaring in het uitvoeren van verhuizingen zijn we de verhuisspecialist voor uw verhuizing in Eindhoven en omgeving. Eenmaal bij uw nieuwe woning aangekomen kunnen we ook lampen voor u aansluiten of de woning schoon opleveren.

Bekijk hier onze particuliere verhuizingen

Actie Verhuizingen is er als verhuisbedrijf in Eindhoven ook voor uw bedrijfsverhuizing! We verzorgen zowel complete als gedeeltelijke bedrijfsverhuizen. We maken een projectplanning en laten zo niks over aan het toeval. Als verhuisbedrijf in Eindhoven gaan we snel en efficiënt te werk, zodat u geen kostbare werktijd verliest.

Bekijk hier onze bedrijfsverhuizingen

Als verhuisbedrijf in Eindhoven hebben we veel ervaring met seniorenverhuizingen. Hierdoor weten we dat seniorenverhuizingen een net wat andere aanpak nodig hebben. Laat uw verhuizing vakkundig uitvoeren door Actie Verhuizingen en voorkom stress. Uw inboedel is verzekerd tijdens de gehele verhuizing en we vervoeren uw bezittingen snel naar uw nieuwe woning.

Bekijk hier onze seniorenverhuizingen

In Eindhoven wonen ruim 15.000 studenten en de stad telt 8 onderwijsinstellingen. Begin je studententijd goed en huur Actie Verhuizingen in voor jouw studentenverhuizing! Als verhuisbedrijf in Eindhoven begrijpen we als geen ander dat het studentenleven op zichzelf al duur is en daarom bieden we onze studentenverhuizingen altijd goedkoop aan.

Bekijk hier onze studentenverhuizingen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Eindhoven dat internationale verhuizingen uitvoert? Actie Verhuizingen heeft ervaring met internationale verhuizingen zowel binnen als buiten de EU. We luisteren naar uw specifieke wensen en hieruit opereren we. Dit maakt ons de ideale partij voor uw internationale verhuizing.

Bekijk hier onze internationale verhuizingen

Services verhuisbedrijf Eindhoven

Naast bovenstaande diensten bieden we als verhuisbedrijf in Eindhoven ook een aantal additionele services aan. U kunt zelf kiezen welke u aan uw verhuizing wil toevoegen.

Verhuisdozen service Eindhoven
Inpakservice Eindhoven
Handyman service Eindhoven
Schoonmaakservice Eindhoven
Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Eindhoven? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u. We hebben meer dan tien jaar ervaring in de verhuisbranche en hebben de benodigde kennis voor verschillende soorten verhuizingen. Vraag via onze website of via telefonisch contact een offerte aan en krijg direct inzicht in het kostenplaatje van uw verhuizing.