Veelgestelde vragen

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Frequently Asked Questions (FAQ)

Het aanvragen van een verhuisofferte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend.

De prijs van een verhuizing is afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal verhuizers, de grootte van de verhuiswagen en eventueel (de-)montagewerk zijn mede bepalend voor de uiteindelijke prijs. De verhuisadviseur van Verhuisbedrijf Verhuis Veilig komt graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangt u de exacte prijsopgave in een gratis en vrijblijvende offerte.

Via onze website kunt u een verhuisofferte aanvragen. Wij streven ernaar om binnen 24u contact met u op te nemen. De verhuisadviseur van Verhuisbedrijf Verhuis Veilig inventariseert uw wensen en bespreekt de mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een offerte op maat waarin alle gemaakte afspraken duidelijk zijn omschreven.

Wij adviseren altijd z.s.m. contact op te nemen met Verhuisbedrijf Verhuis Veilig zodra u weet dat u gaat verhuizen. Dan kunnen wij uw verhuizing alvast inplannen en u goed begeleiden met de voorbereidingen. Omdat een verhuisdatum niet altijd goed is in te schatten, zijn wij flexibel in onze planning.

Het is geen probleem om slechts een deel van uw inboedel door Verhuisbedrijf Verhuis Veilig te laten verhuizen. Onze verhuisadviseur komt bij u langs om tijdens een persoonlijk gesprek te inventariseren wat uw wensen zijn. U bepaalt altijd zelf welk deel van de verhuizing u wilt uitbesteden aan Verhuisbedrijf Verhuis Veilig.

Als u verhuismateriaal zoals dozen of pakpapier nodig heeft, belt u Verhuisbedrijf Verhuis Veilig. De verhuisdozen, inpakmateriaal en labels kunnen maximaal 1 maand van te voren worden aangevraagd via de email en worden dan binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd. Na de verhuizing kunt u op uw gemak alle dozen uitruimen. U heeft hiervoor maximaal 3 weken en dient de verhuisdozen dan weer aan te bieden aan ons via de email. Wij maken een afspraak en halen de dozen bij u op!

Verhuis Veilig De is een verhuisbedrijf met eigen verhuisauto’s en voert uw verhuizing bij voorkeur altijd zelf uit.

Ja, Verhuis Veilig voert ook bedrijfsverhuizingen uit, zowel Nationaal als Internationaal.

Ons advies is zo vroeg mogelijk een offerte aan te vragen, zo kunt u zich beter voorbereiden op uw internationale verhuizing.

Ja, Zo voert Verhuis Veilig de Internationale Verhuizer ook verhuizingen uit voor ander verhuisbedrijven, maar ook voor verhuisadviseurs, verhuismakelaars en verhuis bemiddelaars.
Wij verhuizen zelf binnen de EU en hebben een partner voor verhuizingen buiten de EU. Wij verhuizen over de hele wereld.

Om uw verhuizing goed voor te kunnen bereiden en op de dag zelf vlekkeloos te laten verlopen, ontvangt u van uw verhuisadviseur van Verhuisbedrijf Verhuis Veilig een checklist. Deze kunt u downloaden onder de header; Checklist verhuizen.

Voor honden en katten is een verhuizing vaak een ingrijpende gebeurtenis. Verhuisbedrijf Verhuis Veilig raadt u daarom aan om uw hond of kat tijdelijk elders te laten logeren. Een alternatief is om uw hond in een bench te laten en uw kat in de badkamer onder te brengen. Op die manier ervaren zij nog enige rust en hebben ze zo min mogelijk last van alle drukte tijdens de verhuizing. Knaagdieren kunt u het best in uw eigen auto vervoeren of als laatste laten meerijden in de verhuiswagen. Om spetteren en klotsen voor de vissen te voorkomen, adviseren wij om een vissenkom of klein aquarium zo leeg mogelijk te halen en af te dekken met opgeblazen boterhamzakjes.

Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Bij Verhuisbedrijf Verhuis Veilig kunt u in het weekend verhuizen. Hier is zelfs geen toeslag aan verbonden. Bespreek met uw verhuisadviseur wat de mogelijkheden voor u zijn.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial