Verhuizing Utrecht

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Verhuizing Utrecht

Gaat u verhuizen van of naar Utrecht? Schakel dan een verhuisservice in Utrecht in! Bij Verhuis Veilig hebben we al meer dan tien jaar ervaring met het verhuizen van waardevolle spullen van onze klanten. Door de organiseren en verzorging van uw verhuizing in Utrecht uit handen te geven, bespaart u veel tijd, stress en zorgen. Wij als verhuisservice in Utrecht streven ernaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen met betrekking tot uw verhuizing in Utrecht. Neem een expert in de arm en ervaar zelf de mogelijkheden! Neem contact op met Actie Verhuizingen en laat ons een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Bedrijfsverhuizing Utrecht

Actie Verhuizingen is er ook voor uw Bedrijfsverhuizing in Utrecht! We verzorgen complete of gedeeltelijke bedrijfsverhuizingen. U kunt de verhuizing door ons laten verzorgen en kosten besparen door uw eigen personeel in te zetten als verhuizers. Wij maken een projectplanning voor de bedrijfsverhuizing in Utrecht. Zo laten wij niets aan het toeval over en bent u verzekerd dat alles goed verhuisd wordt. We gaan snel en efficiënt te werk, zodat u geen kostbare werktijd van uw werknemers verliest. Of u nu intern verhuist of naar een geheel ander pand, u zit goed bij Actie Verhuizingen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsverhuizing in Utrecht!

Verhuisbedrijf Utrecht met Verhuizers vanaf €17,50 per uur

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Utrecht? Zoek dan niet verder, want u heeft het gevonden! Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring als verhuisbedrijf in Utrecht en helpen u dus graag met uw verhuizing. Wij stellen een projectplanning op voor uw verhuizing, zodat alles snel en veilig verhuisd wordt tegen een voordelige prijs. Als u onze verhuisdozen leent, spreken wij met u af wanneer wij deze weer op kunnen komen halen. Zo hoeft u niet gehaast alles uit te pakken, maar kunt u even wennen aan uw nieuwe huis en genieten dat de verhuizing achter de rug is. U kunt ook onze vakkundige verhuizers per uur inhuren, dit kost slechts €17,50 per verhuizer per uur. Wilt u twee verhuizers? Dat kost maar €32,50 per uur. Dus voor een voordelig en professioneel verhuisbedrijf in Utrecht, neemt u contact op met Actie Verhuizingen!