Mogelijkheid tot extra services

Verhuizen met Actie Verhuizingen was nog nooit zo zorgeloos, dankzij onze deskundige verhuizers en services die we aanbieden.

Verhuizen vanaf €250 per verhuizing!

We zijn een zeer vakkundig verhuisbedrijf met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U verhuist al vanaf €250!

Vakkundig, modern en veilig verhuisbedrijf

Bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor uw verhuizing. We verhuizen ook bij u in de regio!

Altijd goed bereikbaar

Heeft u brandende vragen? Neem contact op met onze verhuisadviseurs. Bij Actie Verhuizingen staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wat kost een verhuizing bij Actie Verhuizingen?

Bij Actie Verhuizingen houden we van duidelijkheid. Om een inzicht te krijgen in wat een verhuizing gaat kosten bij Actie Verhuizingen vindt u hieronder een overzicht. U kunt met uw verhuizing bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen al terecht vanaf €250,-.

Onderstaande prijzen zijn een indicatie waar geen rechten aan worden ontleend. Alle onderstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift Minimaal 3 uur Overuren
+ €250,-

inclusief BTW

€22,50
 + €375,-

inclusief BTW

€45,-
+ €450,-

inclusief BTW

€67,50
€90,-

inclusief BTW

 + + 
€425,- 

inclusief BTW

€95,-
 + + €550,- 

inclusief BTW

€117,50

 

Vraag direct een verhuisofferte aan!

Krijg nu inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag direct een gratis offerte aan via onze site. U kunt onze verhuisdeskundigen ook telefonisch bereiken voor een vrijblijvende offerte van uw verhuizing. Heeft u andere vragen over verhuizingen bij Actie Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, Actie Verhuizingen staat graag voor u klaar.

Werkwijze tijdens uw verhuizing met Actie Verhuizingen

Veelgestelde vragen over een verhuizing

Verhuizen behoort natuurlijk niet tot uw dagelijkse bezigheden, dus wij bij Actie Verhuizingen kunnen ons heel goed voorstellen dat u vragen heeft over verhuizen. Hieronder vindt u antwoorden op de vragen die we het meest krijgen van onze klanten over onze tarieven.. 

Wat kost het aanvragen van een offerte bij Actie Verhuizingen?

Het aanvragen van een verhuisofferte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. 
Vraag hier uw eigen offerte aan. 

Wat kost een verhuizing door Actie Verhuizingen?

De prijs van een verhuizing is afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal verhuizers, de grootte van de verhuiswagen en eventueel (de-)montagewerk zijn mede bepalend voor de uiteindelijke prijs. Een verhuisadviseur van Actie Verhuizingen komt graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangt u een exacte prijsopgave in een vrijblijvende offerte.

 Bekijk hier onze tarieven.

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij Actie Verhuizingen?

Via onze website kunt u een verhuisofferte aanvragen. We streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen. Een verhuisadviseur van Actie Verhuizingen inventariseert uw wensen en bespreekt de mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een offerte op maat waarin alle gemaakte afspraken duidelijk zijn omschreven.

Heeft u andere vragen over een verhuizing met Actie Verhuizingen? Bekijk dan snel de meest gestelde vragen en vind hier uw antwoord. 

Heeft u nog meer vragen?

Heeft u andere vragen over de tarieven van Actie Verhuizingen of over de kosten van uw verhuizing? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op! De verhuisadviseurs van Actie Verhuizingen staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

Call Now Button