Senioren Verhuizen

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Wij leggen ons steeds meer toe op seniorenverhuizingen

Actie Verhuizingen is de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op seniorenverhuizingen. Door de vergrijzing in Nederland wordt dit een groeiende doelgroep voor Actie Verhuizingen. Wij hebben gemerkt dat deze doelgroep ook net wat meer zorg en aandacht vergt.

Verhuizen op oudere leeftijd is voor veel ouderen vaak niet makkelijk. Toch is voor veel senioren op een gegeven moment onvoorkombaar om te moeten verhuizen naar een aanleunwoning of een zorgcentrum. Behalve dat het een moeilijke periode is voor de ouders, is het ook een emotioneel moment voor de kinderen wanneer het ouderlijk huis verdwijnt. Actie Verhuizingen wil graag dit proces op professionele en onbezorgde wijze laten verlopen. Een luisterend oor en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol.

​Extra diensten

Actie Verhuizingen heeft ook extra diensten voor seniorenverhuizingen, zoals het ophangen van schilderijen, lampen en gordijnen en het op zijn plaats zetten van uw meubelen tot het volledig organiseren van de gehele verhuizing met in- en uitpakken, administratieservice en schoonmaakservice.

Tevens past Actie Verhuizingen standaard welbekende 65+ korting toe op elke senioren verhuizing.