Verhuizing Oud-Gastel

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Verhuizing Oud-Gastel

Bent u op zoek naar professionele hulp bij verhuizen in Oud-Gastel? Geen probleem. Wij helpen u graag! Actie Verhuizingen heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het organiseren en faciliteren van complete verhuizingen in en rondom Oud-Gastel. We beschikken over professionele verhuisvoorzieningen, zoals garderobedozen, schilderijdozen, verhuisliften en rolcontainers. Daarnaast beschikken wij ook over vakkundig personeel. Verhuizen in Oud-Gastel is met behulp van onze erkende verhuizers een fluitje van een cent. U bent bij ons verzekerd van een snelle, veilige en efficiënte verhuizing. U bent bij ons binnen een dag verhuisd en daarnaast gaan wij natuurlijk zorgvuldig om met uw kostbare spullen. Verhuizen in Oud-Gastel is nog nooit zo makkelijk geweest. U vraagt bij ons vrijblijvend een offerte aan.

Verhuisbedrijf Oud-Gastel met Verhuizers vanaf €17,50 per uur

Verhuisbedrijf Actie Verhuizingen is uw verhuisbedrijf in Oud-Gastel voor verschillende soorten verhuizingen, van particulier tot zakelijk en van senioren tot studenten. Wij zijn van alle markten thuis. Wij hanteren eerlijke tarieven voor onze goedkope verhuisservice in Oud-Gastel, daardoor is een professionele verhuizing voor elke doelgroep haalbaar. U kunt verhuizers bij ons inhuren tegen een vaste prijs per uur. Onze medewerkers zijn erkende verhuizers in Oud-Gastel die veilig en efficiënt te werk gaan. Van te voren zetten wij met u een complete planning uit. Hier houden onze verhuizers zich strak aan. Wij voldoen graag aan al uw wensen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw verhuizing in Oud-Gastel.  U kunt ook onze vakkundige verhuizers per uur inhuren, dit kost slechts €17,50 per verhuizer per uur. Wilt u twee verhuizers? Dat kost maar €32,50 per uur.

Verhuisservice Oud-Gastel

Naast onze standaard verhuisservice in Oud-Gastel, bieden wij ook extra diensten aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan onze handyman service. Na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die nog gedaan moeten worden, zoals het ophangen van lampen, schilderijen en wanddecoraties en het monteren van nieuwe meubels. Met onze handyman service helpen wij u hier graag bij. Daarnaast bieden wij ook een inpak- en schoonmaakservice. De verhuizers van Actie Verhuizingen helpen u graag. Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.