Verhuizing Nijmegen

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Verhuizing Nijmegen

Verhuizen in Nijmegen kan een tijdrovende klus zijn. Al helemaal als u veel inboedel heeft met veel grote en kostbare spullen. Wij helpen u hier graag mee! Actie Verhuizingen heeft al meer dan 10 jaar ervaring met kostbare inboedel verhuizen in Nijmegen. We beschikken over de nodige professionele verhuisvoorzieningen, zoals een verhuislift, rolcontainers, garderobedozen en schilderijdozen. Verhuizen in Nijmegen is voor onze gediplomeerde verhuizers zo gedaan. U hoeft alleen maar aan te geven waar u uw spullen wilt hebben in het nieuwe huis. Zo zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verhuizing. Gaat u verhuizen in Nijmegen? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Goedkope verhuisservice Nijmegen vanaf €17,50 per uur

Wij van Actie Verhuizingen zijn graag eerlijk en transparant over de tarieven van onze goedkope verhuisservice in Nijmegen. Wanneer u contact met ons opneemt, stellen wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen op die voldoet aan uw wensen. U kunt ook speciale verzoeken bij ons doen, zoals hulp met in- en uitpakken of het (de)monteren van meubels. Hiervoor rekenen wij een eerlijke prijs.  U kunt ook onze vakkundige verhuizers per uur inhuren, dit kost slechts €17,50 per verhuizer per uur. Wilt u twee verhuizers? Dat kost maar €32,50 per uur. Tijdens onze goedkope verhuisservice in Nijmegen bent u tevens verzekerd. Dus voor een goed verzorgde, goedkope verhuisservice in Nijmegen, bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Verhuisbedrijf Nijmegen

Met al meer dan 10 jaar ervaring in verhuizingen, zijn wij een erkend verhuisbedrijf in Nijmegen en omstreken. Onze missie is om het beste verhuisbedrijf in Nijmegen en de rest van Nederland te worden. Wij zetten voor u graag die extra stap en streven u volledig te ontzorgen over uw verhuizing. Daarbij bieden wij nog extra services aan. Met onze verhuisdozenservice kunt u gratis gebruik maken van onze sterke verhuisdozen. Onze handymen service houdt in dat wij allerlei meubels en apparatuur (de)monteren, aan- en afsluiten, maar ook bijvoorbeeld uw schilderwerk verzorgen. Verder kunt u ook gebruik maken van onze schoonmaakservice en onze in- en/of uitpakservice. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!