Verhuizing Nieuwegein

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Verhuizing Nieuwegein

Wilt u verhuizen in Nieuwegein, maar heeft u geen tijd of zin om de verhuizing helemaal zelf te organiseren en uit te voeren? Dan helpt Actie Verhuizingen u graag. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het compleet organiseren en faciliteren van verhuizingen in Nieuwegein. Hierbij maken wij gebruik van vakkundig personeel. Ook beschikken wij over allerlei hulpmiddelen die uw verhuizing nog makkelijker maken, zoals verhuisliften, rolcontainers, garderobedozen en schilderijdozen. Wij bieden een snelle, efficiënte en veilige manier van verhuizen. Onze verhuisservice in Nieuwegein komt met een verzekering, zodat u verzekerd bent in het uitzonderlijke geval dat er iets beschadigd raakt.

Verhuizers Nieuwegein voor slechts €17,50

Wij maken gebruik van erkende verhuizers in Nieuwegein zodat kwaliteit en professionaliteit altijd voorop staat. Onze verhuizers beschikken over jarenlange ervaring in de verhuisbranche. U kunt ook onze vakkundige verhuizers per uur inhuren, dit kost slechts €17,50 per verhuizer per uur. Wilt u twee verhuizers? Dat kost maar €32,50 per uur. Door de voordelige tarieven zijn onze verhuizers in Nieuwegein geschikt voor elke doelgroep, van studenten tot senioren en van particulieren tot bedrijven. Wij voeren uw verhuizing altijd uit met zorg en aandacht. Voorafgaand aan de verhuizing komen wij bij u langs om een plan te maken waar de verhuizers zich strikt aan houden. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Verhuisservice Nieuwegein

Actie Verhuizingen is hét verhuisbedrijf in Nieuwegein. Naast onze standaard verhuisservice in Nieuwegein, bieden wij ook allerlei andere diensten aan. Wij maken uw oude en nieuwe woning schoon, helpen u met inpakken, leveren de verhuisdozen en voeren klussen uit in uw nieuwe woning. Dit doen wij allemaal met onze handyman-, schoonmaak-, verhuisdozen- of inpakservice. Door middel van deze diensten nemen wij u nog meer werk uit handen, waardoor u nog meer kunt genieten van uw nieuwe woning. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!