Erkende verhuizers in Roosendaal

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Actieverhuizingen: Uw betrouwbare partner voor verhuizingen in Roosendaal

Actieverhuizingen is een erkend verhuisbedrijf dat actief is in de regio Roosendaal. Met jarenlange ervaring en een team van professionele verhuizers bieden wij een uitgebreid scala aan verhuisdiensten aan particuliere en zakelijke klanten. Of u nu binnen Roosendaal verhuist of naar een andere locatie in Nederland, wij staan klaar om u te helpen met een soepele en zorgeloze verhuizing. 

Verhuizen

Vraag direct een verhuisofferte aan!

Krijg nu inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag direct een gratis offerte aan via onze site. U kunt onze verhuisdeskundigen ook telefonisch bereiken voor een vrijblijvende offerte van uw verhuizing. Heeft u andere vragen over verhuizingen bij Actie Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, Actie Verhuizingen staat graag voor u klaar.

Erkend verhuisbedrijf met vakbekwame verhuizers

Als erkend verhuisbedrijf voldoen wij aan hoge kwaliteitsnormen en zijn wij in het bezit van het keurmerk Erkende Verhuizers. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakbekwaamheid, kwaliteit, en betrouwbaarheid. Onze verhuizers zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige expertise om uw verhuizing efficiënt en professioneel uit te voeren. 

Kosten van verhuisbedrijf Roosendaal

Als goedkoop verhuisbedrijf in Roosendaal werkt Actie Verhuizingen altijd met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u bij ons al verhuizen vanaf €250,- en huurt u een verhuislift in vanaf €90,-. Heeft u vragen over onze tarieven? Neem snel contact met ons op en we helpen u graag verder!

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Verhuis nu met verhuisbedrijf Roosendaal

Bent u op zoek naar een deskundig verhuisbedrijf in Roosendaal voor een zorgeloze verhuizing? Dat kan! We zijn een erkend verhuisbedrijf in Roosendaal dat veel ervaring heeft in het snel en veilig verhuizen van uw inboedel. Onze vakkundige en gediplomeerde verhuizers zullen ervoor zorgen dat u binnen no-time op uw bank in uw nieuwe woning zit. Daarbij bent u voor alles verzekerd als u uw verhuizing door ons verhuisbedrijf in Roosendaal laat verzorgen. We zijn tevens een relatief goedkoop verhuisbedrijf in Roosendaal. We zetten een projectplanning uit voor uw verhuizing en hanteren die prijs, ook als het langer duurt dan gepland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op en we helpen u graag.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Overige diensten verhuisbedrijf Roosendaal

Actie Verhuizingen geeft uw verhuizing de aandacht die het verdient. Als verhuisbedrijf in Roosendaal zorgen we voor de planning, het voortraject en de uiteraard de uitvoering op de verhuisdag zelf. Om het u zo comfortabel mogelijk te maken, bieden we verschillende soorten verhuisdiensten en -services aan. Bekijk hieronder ons aanbod en beslis wat het beste bij u past. Bij vragen kunt u altijd contact met ons verhuisbedrijf in Roosendaal opnemen.

Als verhuisbedrijf in Roosendaal hebben we jarenlange ervaring met particuliere verhuizingen. Hierbij verzorgen we het gehele traject van uw verhuizing van a tot z. We pakken uw inboedel zorgvuldig in en transporteren het veilig naar uw nieuwe woonadres. Actie Verhuizingen neemt al uw zorgen uit handen en zorgt voor een soepele particuliere verhuizing in Roosendaal.

Bekijk hier onze particuliere verhuizingen

Een bedrijfsverhuizing vereist specifieke kennis en ervaring. Zo is het van belang dat de planning realistisch is en dat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Als verhuisbedrijf in Roosendaal heeft Actie Verhuizingen meer dan tien jaar ervaring met bedrijfsverhuizingen. We verzorgen uw bedrijfsverhuizing van, naar of binnen Roosendaal met veel plezier.

Bekijk hier onze bedrijfsverhuizingen

Een verhuizing voor senioren is vaak stressvoller dan voor mensen op jongere leeftijd. Bij Actie Verhuizingen snappen we dat het niet niks is om op latere leeftijd uw vertrouwde omgeving te moeten verlaten om ergens anders opnieuw te beginnen. Met ons verhuisbedrijf in Roosendaal nemen we graag uw zorgen uit handen.

Bekijk hier onze seniorenverhuizingen

Ook voor je studentenverhuizing kan je terecht bij ons verhuisbedrijf in Roosendaal. We hebben jarenlange ervaring met studentenverhuizingen in Roosendaal, waardoor we goed weten wat daarbij komt kijken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op en we helpen je graag.

Bekijk hier onze studentenverhuizingen

Gaat u verhuizen naar het buitenland en bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Roosendaal? Bij Actie Verhuizingen vervoeren we uw inboedel op een veilige manier van A naar B. We brengen uw goederen op de juiste bestemming, zowel binnen als buiten Europa.

Bekijk hier onze internationale verhuizingen

Services verhuisbedrijf Roosendaal

Verhuisdozen service Roosendaal
Inpakservice Roosendaal
Handyman service Roosendaal
Schoonmaakservice Roosendaal
Voor verhuisvragen kunt u altijd bij ons verhuisbedrijf in Roosendaal terecht. Neem snel contact op met ons, de verhuisadviseurs van ons verhuisbedrijf in Roosendaal staan graag voor u klaar om u te helpen. Vraag ook een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen, krijg hiermee direct inzicht in de kosten van uw verhuizing in Roosendaal.

Veelgestelde vragen voor Actie Verhuizingen

Wat voor verhuisdiensten biedt Actieverhuizingen aan? 

Actieverhuizingen biedt een breed scala aan verhuisdiensten aan. Wij kunnen uw complete verhuizing verzorgen, inclusief het inpakken en uitpakken van uw spullen, het demonteren en monteren van meubels, en het veilig vervoeren van uw bezittingen. Daarnaast bieden wij ook aanvullende diensten zoals tijdelijke opslag, het verhuizen van speciale objecten en transport van zware of kwetsbare goederen. 

 

Hoe kan ik een offerte aanvragen? 

Het aanvragen van een offerte bij Actieverhuizingen is eenvoudig. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het offerteformulier op onze website invullen. Wij zullen uw verhuisbehoeften inventariseren en op basis daarvan een vrijblijvende offerte op maat opstellen. Onze offertes zijn transparant en bevatten alle kosten en details met betrekking tot uw verhuizing. 

 

Is mijn verhuizing verzekerd bij Actieverhuizingen? 

Ja, uw verhuizing is verzekerd bij Actieverhuizingen. Wij hebben een verhuisverzekering afgesloten die uw bezittingen dekt tijdens het transport. Mocht er onverhoopt schade ontstaan, dan zorgen wij ervoor dat dit adequaat wordt afgehandeld. Daarnaast zijn al onze verhuizers goed verzekerd, zodat u met een gerust hart uw verhuizing aan ons kunt toevertrouwen. 

 

Kan Actieverhuizingen ook internationale verhuizingen verzorgen? 

Ja, Actieverhuizingen kan ook internationale verhuizingen verzorgen. Wij hebben ervaring met verhuizingen naar verschillende landen binnen Europa. Ons team heeft kennis van de regelgeving en douaneformaliteiten die komen kijken bij internationale verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen. 

 

Hoe lang van tevoren moet ik mijn verhuizing plannen? 

Het is aan te raden om uw verhuizing zo vroeg mogelijk te plannen. Vooral in drukke periodes kan het lastiger zijn om op korte termijn een verhuisdatum te vinden. Wij adviseren om minimaal vier weken van tevoren contact met ons op te nemen, zodat wij voldoende tijd hebben om uw verhuizing goed voor te bereiden. Uiteraard doen wij ons best om ook last-minute verhuizingen zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Kies voor Actie Verhuizingen in Roosendaal

Met Actieverhuizingen kiest u voor een erkend verhuisbedrijf met ervaren en betrouwbare verhuizers. Wij staan garant voor een zorgeloze verhuizing, waarbij uw bezittingen met de grootste zorg worden behandeld. Of u nu binnen Roosendaal verhuist of naar een andere bestemming, wij bieden een uitgebreid scala aan verhuisdiensten om aan al uw verhuisbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar de professionele service van Actieverhuizingen.