Erkende verhuizers in Dordrecht

Met 12 erkende vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Actieverhuizingen: Uw betrouwbare partner in verhuizingen in Dordrecht

Bij het plannen van een verhuizing komt er veel kijken, van het inpakken van uw bezittingen tot het regelen van het transport naar uw nieuwe locatie. Het kan een stressvolle en tijdrovende klus zijn. Gelukkig is er Actieverhuizingen, uw betrouwbare partner in verhuizingen in de regio Dordrecht. Met onze professionele en erkende verhuisservice staan we klaar om u te helpen bij een soepele en zorgeloze verhuizing. 

Vraag direct een verhuisofferte aan!

Krijg nu inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag direct een gratis offerte aan via onze site. U kunt onze verhuisdeskundigen ook telefonisch bereiken voor een vrijblijvende offerte van uw verhuizing. Heeft u andere vragen over verhuizingen bij Actie Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, Actie Verhuizingen staat graag voor u klaar.

Waarom kiezen voor een erkend verhuisbedrijf?

Bij het kiezen van een verhuisbedrijf is het belangrijk om te kiezen voor een erkende verhuizer. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een erkend verhuisbedrijf? 

 

Professionaliteit en expertise 

Een erkend verhuisbedrijf zoals Actieverhuizingen beschikt over ervaren en professionele verhuizers. Ze zijn getraind in het veilig en efficiënt verhuizen van allerlei soorten goederen. Of het nu gaat om zware meubels, breekbare voorwerpen of kostbare kunstwerken, erkende verhuizers hebben de expertise om uw bezittingen veilig te vervoeren. 

 

Verzekering en garantie 

Een erkend verhuisbedrijf biedt u gemoedsrust door een verzekering aan te bieden voor uw verhuizing. Mocht er onverhoopt schade ontstaan aan uw eigendommen tijdens het verhuisproces, dan bent u gedekt. Actieverhuizingen is volledig verzekerd, waardoor u kunt vertrouwen op een zorgvuldige behandeling van uw bezittingen. 

 

Efficiëntie en tijdsbesparing 

Verhuizen vereist planning, organisatie en efficiëntie. Een erkend verhuisbedrijf heeft de ervaring en middelen om uw verhuizing vlot te laten verlopen. Ze kunnen het inpakken, laden, transporteren en uitpakken van uw spullen snel en effectief afhandelen, waardoor u kostbare tijd bespaart. 

 

Veiligheid en materiaal 

Bij een verhuizing is de veiligheid van uw bezittingen van groot belang. Erkende verhuizers zoals Actieverhuizingen beschikken over de juiste apparatuur en materialen om uw spullen op een veilige manier te verplaatsen. Van stevige verhuisdozen tot beschermende verpakkingsmaterialen en speciale apparatuur voor het tillen van zware voorwerpen, u kunt erop vertrouwen dat uw eigendommen in goede handen zijn.

Verhuizen naar of vanuit Dordrecht met ons verhuisbedrijf

Wanneer u gaat verhuizen, komt er veel op u af. Er moeten abonnementen worden opgezegd en aangevraagd voor bijvoorbeeld uw telefonie- en/of internetaanbieder. Ook uw elektriciteits- en gaslevering van uw oude huis moet worden opgezegd en aangevraagd voor uw nieuwe huis. Daarnaast moeten er verzekeringen geregeld worden, adreswijzigingen moeten doorgegeven worden en dan moeten ook nog alle spullen gesorteerd worden en naar het nieuwe huis vervoerd worden. gelukkig is voor dat laatste punt een oplossing, want Actie Verhuizingen ontzorgt u volledig tijdens dit traject. Zo dragen we zorg voor het vervoeren van uw spullen, maar ook voor een tijdige aflevering, dragen we de meubels naar de gewenste plaats of etage en we zorgen dat uw ingepakte verhuisdozen op de juiste plek terecht komen. U kunt wanneer u gaat verhuizen in omgeving Dordrecht ook een afspraak met ons maken om uw nieuwe en/of oude huis te laten schoonmaken. Daarnaast is het mogelijk om grofvuil door ons verhuisteam te laten ophalen. Hierdoor kunt u echt met een frisse start aan uw verhuizing beginnen.

Kosten van ons verhuisbedrijf Dordrecht

Ons verhuisbedrijf in Dordrecht bieden verhuizingen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u bij ons al verhuizen vanaf €250, waarbij u drie uur lang wordt geholpen door één van onze gediplomeerde verhuizers met een verhuiswagen. Ook is het mogelijk om een verhuislift bij ons verhuisbedrijf in Dordrecht te huren. Bekijk hiernaast onze tarieven:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Kies verhuisbedrijf Dordrecht voor uw verhuizing

Met meer dan 10 jaar ervaring in verhuizingen, zijn we een bekend verhuisbedrijf in Dordrecht en omstreken. Ons doel is om het beste verhuisbedrijf in Dordrecht en de rest van Nederland te worden. We zetten die extra stap voor u en streven ernaar om u volledig te ontzorgen tijdens uw verhuizing.
Naast snel en efficiënt is verhuisbedrijf Actie Verhuizingen in Dordrecht ook veilig. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met rolcontainers, steekwagens, spanbanden en sealrollen. Bovendien zijn uw bezittingen verzekerd tijdens de gehele verhuizing.

Verhuizer + verhuiswagen + verhuislift

Minimaal 3 uur

Overuren

€250,-

inclusief BTW

€22,50

€375,-

inclusief BTW

€45,-

€450,-

inclusief BTW

€67,50

€90,-

inclusief BTW

-

€425,-

inclusief BTW

€95,-

€550,-

inclusief BTW

€117,50

Overige diensten verhuisbedrijf Dordrecht

Verhuist u binnenkort binnen of naar Dordrecht? Dan kunt u een deel of uw gehele verhuizing door ons verhuisbedrijf in Dordrecht verzekerd en veilig laten regelen. Actie Verhuizingen neemt graag al uw zorgen uit handen met de volgende diensten die we aanbieden:

Voor uw particuliere verhuizing bent u bij ons verhuisbedrijf in Dordrecht aan het juiste adres. Als specialist in Dordrecht zorgen we voor overzicht en nemen we al uw zorgen uit handen. Bovendien is uw inboedel altijd verzekerd tijdens de verhuizing.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg snel inzicht in het kostenplaatje van uw verhuizing. Of u nu van, naar of binnen Dordrecht verhuist, ons verhuisbedrijf in Dordrecht ondersteunt u waar mogelijk.

Bekijk hier onze particuliere verhuizingen

De verhuizing van uw kantoor of bedrijf kunt u door de ervaren verhuizers van Actie Verhuizingen uitstekend laten uitvoeren. Een bedrijfsverhuizing betekent niet per se een verhuizing van het ene pand naar het andere pand. Uiteraard kan ons verhuisbedrijf in Dordrecht ook een bedrijfsverhuizing binnen uw huidige pand verzorgen. We vinden het belangrijk dat we werken met een realistische en haalbare planning, zodat uw werkprocessen zoveel mogelijk door kunnen gaan en overlast voor uw medewerkers geminimaliseerd kan worden.

Bekijk hier onze bedrijfsverhuizingen

Actie Verhuizingen doet de laatste jaren ook steeds meer seniorenverhuizingen in Dordrecht. Hierbij zijn onze verhuizers gemotiveerd om uw seniorenverhuizing zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ze denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen efficiënt en veilig vervoerd worden naar uw nieuwe woning. Ons verhuisbedrijf in Dordrecht zet graag die extra stap om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Bekijk hier onze seniorenverhuizingen

Dordrecht is een van de gezelligste studentensteden van Nederland waar je een mooie studententijd kan beleven. Ons verhuisbedrijf in Dordrecht weet als geen ander dat deze studententijd ook veel geld kost. Om deze reden zijn we er van overtuigd dat een studentenverhuizing vooral goedkoop moet zijn. Professioneel verhuizen hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Actie Verhuizingen in Dordrecht is dus de ideale partij voor jouw studentenverhuizing naar, van of binnen Dordrecht.

Bekijk hier onze studentenverhuizingen

Verhuizen is geen dagelijkse bezigheid en al helemaal niet naar een ander land. Daarom staan onze verhuisexperts voor u klaar met adviezen en informatie. Als u bijvoorbeeld van Dordrecht naar het buitenland verhuist, zowel binnen als buiten de EU, dan verzorgen we graag uw internationale verhuizing tot in de puntjes.

Bekijk hier onze internationale verhuizingen

Services verhuisbedrijf Dordrecht

Actie Verhuizingen maakt een eind aan tijdrovende en stressvolle verhuizingen. We verhuizen u goedkoop naar Dordrecht en omstreken. Om uw verhuizing nog zorgelozer te maken biedt ons verhuisbedrijf in Dordrecht ook extra services aan die u toe kunt voegen aan uw verhuizing:

Verhuisdozen service Dordrecht
Inpakservice Dordrecht
Handyman service Dordrecht
Schoonmaakservice Dordrecht
Als u vragen heeft of meer informatie wil over een verhuizing naar Dordrecht, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze deskundige verhuisexperts staan voor u klaar om al uw vragen te voorzien van de juiste antwoorden. Via onze website of via telefonisch contact kunt u volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Veelgestelde vragen over Actie Verhuizingen Dordrecht

Wat zijn de werkgebieden van Actieverhuizingen? 

Actieverhuizingen is gevestigd in Dordrecht en bedient de regio Dordrecht en omliggende gebieden, waaronder Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam. 

 

Biedt Actieverhuizingen ook inpakdiensten? 

Ja, Actieverhuizingen biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder inpakken, demonteren en monteren van meubels, transport en uitpakken. U kunt kiezen voor een volledige verhuisservice of specifieke diensten die aansluiten bij uw behoeften. 

 

Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens de verhuizing? 

Ja, Actieverhuizingen is volledig verzekerd, inclusief aansprakelijkheidsverzekering en transportverzekering. Mocht er onverhoopt schade optreden tijdens het verhuisproces, dan bent u gedekt. 

 

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij Actieverhuizingen? 

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen bij Actieverhuizingen via hun website of telefonisch contact opnemen. Een vertegenwoordiger van het bedrijf zal met u samenwerken om uw specifieke verhuisbehoeften te begrijpen en u een gepersonaliseerde offerte te verstrekken. 

 

 

Kortom, als u op zoek bent naar een erkend verhuisbedrijf in de regio Dordrecht, dan staat Actieverhuizingen voor u klaar. Met hun professionele verhuisservice, ervaren verhuizers en aandacht voor detail zorgen ze ervoor dat uw verhuizing soepel en zorgeloos verloopt. Kies voor de expertise en gemoedsrust van een erkend verhuisbedrijf en geniet van een stressvrije verhuiservaring.