Verhuizing Breda

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

Verhuizing Breda

Verhuizen in Breda kan een zware klus zijn. Al helemaal als u een grote inboedel heeft met grote en kostbare spullen. Wij helpen u graag! Actie Verhuizingen heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van kostbare inboedel verhuizen in Breda. We beschikken over professionele verhuisvoorzieningen, zoals een verhuislift, garderobedozen, rolcontainers en schilderijdozen. Verhuizen in Breda is voor onze gediplomeerde verhuizers een fluitje van een cent. U hoeft alleen aan te geven waar u uw spullen wilt hebben in de nieuwe woning. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verhuizing. Dus gaat u verhuizen in Breda? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Goedkope verhuisservice Breda vanaf €17,50 per uur

Wij zijn graag eerlijk over de tarieven van onze goedkope verhuisservice in Breda. Wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op die voldoet aan uw wensen, wanneer u contact met ons opneemt. U kunt speciale verzoeken bij ons doen, zoals hulp met in- en uitpakken of het (de)monteren van uw meubels. Hiervoor vragen wij een eerlijke vergoeding. U kunt ook onze vakkundige verhuizers per uur inhuren, dit kost slechts €17,50 per verhuizer per uur. Wilt u twee verhuizers? Dat kost maar €32,50 per uur. Tijdens onze goedkope verhuisservice in Breda bent u ook goed verzekerd. Dus voor een goed verzorgde, goedkope verhuisservice in Breda, bent u bij Actie Verhuizingen aan het juiste adres!

Verhuisbedrijf Breda

Met meer dan 10 jaar ervaring in verhuizingen, zijn wij een erkend verhuisbedrijf in Breda en de regio. Ons doel is om het beste verhuisbedrijf in Breda en de rest van Nederland te worden. Wij zetten die extra stap voor u en streven ernaar om u volledig te ontzorgen over uw verhuizing. Daarbij bieden wij verschillende extra services aan. Met onze verhuisdozenservice maakt u gratis gebruik van onze sterke verhuisdozen in verschillende maten. Onze handymen service houdt in dat wij uw meubels en apparatuur (de)monteren en aan- en afsluiten, maar ook bijvoorbeeld uw schilderwerk in het nieuwe pand verzorgen. Verder kunt u ook gebruik maken van onze bekende schoonmaakservice of onze in- en/of uitpakservice. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!